Καλοκαιρινά Προγράμματα Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2021 / Καλοκαιρινά Προγράμματα Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας
Τετ, 30 Ιουν. 2021 10:29
Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας ανακοινώνει ότι λειτουργούν κανονικά τα Καλοκαιρινά Προγράμματα Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών, από τις 17 Ιουνίου 2021 μέχρι και την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Καλοκαιρινά Προγράμματα λειτουργούν στα Δημοτικά Σχολεία Αγίου Ανδρέα, Αγίων Ομολογητών και Χατζηγεωργάκη Κορνέσιου στο πλαίσιο του προγράμματος «Μετά το Κουδούνι», καθώς και στο κυρίως οίκημα του Πολυδύναμου στο πλαίσιο του Προγράμματος «Πολυπολιτισμικό Κέντρο Φροντίδας Παιδιών Λευκωσίας» και των προγραμμάτων ένταξης Υπηκόων Τρίτων Χωρών.

Παράλληλα λειτουργεί όπως κάθε χρόνο το  Ειδικό  Καλοκαιρινό Ανοικτό  Σχολείο, από τις 22 Ιουνίου μέχρι τις 23 Ιουλίου 2021 για τα άτομα που φοιτούν στο Ειδικό Σχολείο Λευκωσίας.

Περαιτέρω πληροφορίες για τη λειτουργία των προγραμμάτων θα βρείτε στην  ιστοσελίδα του Δήμου Λευκωσίας, Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας: http://www.nicosia.org.cy/el-GR/municipality/multipurpose-centre

Τα καλοκαιρινά προγράμματα λειτουργούν με τη στήριξη του Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, του Υπουργείου Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, του Υπουργείου Παιδείας Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, του ιδρύματος Α.Γ. Λεβέντη, των Σχολικών Εφορειών Λευκωσίας και Αγλαντζιάς, του Δήμου Αγλαντζιάς, καθώς και των Συνδέσμων και Διευθύνσεων των Σχολείων.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας