Ο Δήμος Λευκωσίας στηρίζει την εκστρατεία «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και είμαστε κοντά σας»

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2021 / Ο Δήμος Λευκωσίας στηρίζει την εκστρατεία «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και είμαστε κοντά σας»
Τρι, 06 Ιουλ. 2021 12:30
Ο Δήμος Λευκωσίας στηρίζει την εκστρατεία του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ)  «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και είμαστε κοντά σας» και προτρέπει όσους επιθυμούν να στηρίξουν τους πυρόπληκτους, να το πράξουν οργανωμένα με τους τρόπους που προτείνει το ΠΣΣΕ.
 
Μπορούν να γίνονται εισφορές σε λογαριασμούς του ΠΣΣΕ, που θα διατεθούν για κάλυψη των αναγκών, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές του κράτους.
Αριθμοί Λογαριασμών
ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ
357015667368
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
105-11-137244-01
 
Ακόμη, πολίτες και εταιρείες μπορούν να προσφέρουν κουπόνια για τη στήριξη των κατοίκων των πληγεισών περιοχών από καταστήματα (οικιακών συσκευών, εξοπλισμού/υλικών σπιτιού, ένδυσης και υπόδυσης κ.ά.) τα οποία θα διατεθούν μετά από συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές του κράτους στη βάση των αναγκών.  
 
Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού καλεί επίσης εθελοντές, εταιρείες, επαγγελματίες, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για παροχή εθελοντικής εργασίας για μικρά έργα αποκατάστασης στις πληγείσες περιοχές (μπογιάτισμα, επιδιορθώσεις, καθαριότητα, κ.ά.)
 
Στοιχεία Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού
Τηλέφωνο: 22 514 786, email: info@volunteerism-cc.org.cy