Εκδηλώσεις «Νύχτες Καλοκαιριού 2021»

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2021 / Εκδηλώσεις «Νύχτες Καλοκαιριού 2021»
Παρ, 16 Ιουλ. 2021 11:58
Οι «Νύχτες Καλοκαιριού» επιστρέφουν και αυτό το καλοκαίρι με πλούσιο αναβαθμισμένο πρόγραμμα, σε διάφορα σημεία της Λευκωσίας.

Ο Δήμος Λευκωσίας με τις δροσερές καλοκαιρινές του εκδηλώσεις προσφέρει φέτος το καλοκαίρι ξεχωριστές βραδιές στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης μας και υπόσχεται βραδιές γεμάτες με μουσική, χορό, υπαίθριες εκθέσεις και θέατρο, τους μήνες Ιούλιο – Αύγουστο – Σεπτέμβριο.

Για τη φετινή χρονιά προγραμματίζονται εκδηλώσεις με έντεχνο, λαϊκό, ρεμπέτικο, ελληνικό και παραδοσιακό τραγούδι, μουσική από όλο τον κόσμο, μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, θεατρικές παραστάσεις για ενήλικες και παιδιά, έκθεση φωτογραφίας και ζωγραφικής και πολλά άλλα.

Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρο σε υπαίθριους χώρους όπως στο καινούργιο υπαίθριο θεατράκι της Πλατείας Ελευθερίας, στην Πλατεία Φανερωμένης, στο Δημοτικό Κήπο, στην Πλατεία Αγίας Βαρβάρας και στο προαύλιο της εκκλησίας Αγίων Ομολογητών.

Εκτός από τη γνωριμία με τον πολιτισμό άλλων λαών, ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει νέους Κύπριους δημιουργούς. Ο Δήμος Λευκωσίας διαχρονικά στηρίζει τους νέους δημιουργούς δίνοντας τους βήμα έκφρασης και ευκαιρίες παρουσίασης των καλλιτεχνικών τους δραστηριοτήτων.

Η έναρξη των εκδηλώσεων «Νύχτες Καλοκαιριού 2021» θα γίνει στο Θεατράκι της Πλατείας Ελευθερίας την Πέμπτη 22 Ιουλίου στις 20:30μ.μ., με την ορχήστρα MUSICANO και ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα που συνδυάζει έντεχνο, ρεμπέτικο, ελαφρολαϊκό και λαϊκό τραγούδι.

Είσοδος ελεύθερη.

Το κοινό ενημερώνεται ότι στις εκδηλώσεις θα τηρούνται όλες οι οδηγίες που ανακοινώνονται από το Υπουργείο Υγείας (υποχρεωτική χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων, κατοχή SafePass), στο πλαίσιο των μέτρων προφύλαξης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας.