Κατασκευαστικές εργασίες σε τμήμα του κόμβου Μακαρίου - Ευαγόρου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2021 / Κατασκευαστικές εργασίες σε τμήμα του κόμβου Μακαρίου - Ευαγόρου
Δευ, 26 Ιουλ. 2021 13:28
Έργο: Ανάπλαση του Εμπορικού Τριγώνου Μακαρίου – Στασικράτους – Ευαγόρου -  κατασκευαστική φάση Β

Ο Δήμος Λευκωσίας σας πληροφορεί ότι, στο πλαίσιο των κατασκευαστικών εργασιών του έργου της ανάπλασης του Εμπορικού Τριγώνου Μακαρίου - Στασικράτους - Ευαγόρου  - Φάση Β’, από σήμερα Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 μέχρι και την Κυριακή 8 Αυγούστου 2021 η ώρα 12.00μ.μ. στη Λεωφόρο Ευαγόρου από την Πλατεία Ελευθερίας μέχρι και 30 μέτρα μετά την συμβολή της με τη Λεωφ. Μακαρίου και την οδό Α.Γ. Λεβέντη, θα είναι ανοικτές για την τροχαία κίνηση μόνο δύο λωρίδες κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Πλατεία Ελευθερίας προς ΓΣΠ.

Οι εργασίες αφορούν την υπογειοποίηση Υπηρεσιών Κοινής Ωφελείας (ΣΥΛ, ΣΑΛ, Τηλεπικοινωνίες, ΑΗΚ) και το νέο σύστημα απορροής ομβρίων υδάτων.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα της τροχαίας.
Η πρόσβαση των πεζών προς όλα τα υποστατικά θα συνεχίζεται απρόσκοπτα.
           
Για περισσότερες πληροφορίες/διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22797007 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση makariou@nicosiamunicipality.org.cy
          
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Το Έργο συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής της Ε.Ε, τον Κρατικό Προϋπολογισμό και τον Δήμο Λευκωσίας στα πλαίσια της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020, Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: Ανταγωνιστικότητα και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020,- Ειδικός Στόχος: Βελτίωση της κινητικότητας κυρίως στην αστική περιοχή Λευκωσίας, - Άξονα 5: Προώθηση Βιώσιμων Μεταφορών και Μείωση των Εκπομπών Διοξειδίου του Άνθρακα.

Capture.JPG