Ο Δήμος Λευκωσίας στηρίζει τον πολιτισμό

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2021 / Ο Δήμος Λευκωσίας στηρίζει τον πολιτισμό
Τετ, 28 Ιουλ. 2021 11:34
Πρόσκληση για υποβολή προτάσεων πολιτιστικών δράσεων για τα έτη 2021-2022

Ο Δήμος Λευκωσίας απευθύνει πρόσκληση σε πολιτιστικούς φορείς, ιδρύματα, μουσεία για υποβολή των προτάσεων τους που αφορούν δράσεις και προγράμματα πολιτιστικού περιεχομένου που θα πραγματοποιηθούν εντός 2021 (μεταξύ Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου) και το 2022.

Δράσεις που αφορούν τη τέχνη, το θέατρο, τη μουσική, το χορό και γενικότερα κάθε μορφή έκφρασης βρίσκουν αρωγό το Δήμο ο οποίος έχει εντάξει στις προτεραιότητες του την προαγωγή του πολιτισμού. Ο Δήμος με την απόφασή του αυτή στηρίζει παράλληλα τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και φορείς του πολιτισμού που έχουν πληγεί από την πανδημία του COVID 19.

Η γνωστοποίηση του προγράμματος του κάθε φορέα δύναται να στηριχθεί με τους πιο κάτω τρόπους:
1.  Διάχυση/κοινοποίηση της δράσης στην ιστοσελίδα του Δήμου
2. ή και παροχή αιγίδας
3. ή και φιλοξενία δράσεων σε υπαίθριους χώρους  όπως στην Πλατεία Φανερωμένης, Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας και άλλους διαθέσιμους χώρους.

Ο Δήμος Λευκωσίας, λόγω της πανδημίας, αποφάσισε όπως στηρίξει επιπρόσθετα και δράσεις ψηφιακού πολιτισμού για παιδιά και εφήβους.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δράσεων είναι η  31η Αυγούστου 2021.

Οι προτάσεις θα πρέπει να σταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου municipality@nicosiamunicipality.org.cy με θέμα: Πρόσκληση για την υποβολή πολιτιστικών δράσεων για τα έτη 2021-2022 και να δηλώνουν άτομο και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Πολιτιστική Υπηρεσία Δήμου Λευκωσίας τηλ. 22797693 / 22797694