Κλείσιμο της οδού Νάξου στη συμβολή με τη Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα στη Λευκωσία

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2021 / Κλείσιμο της οδού Νάξου στη συμβολή με τη Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα στη Λευκωσία
Τετ, 20 Οκτ. 2021 14:20
Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 και για περίοδο ενάμιση μηνός, ολόκληρο το πλάτος του οδοστρώματος της οδού Νάξου στη συμβολή της με τη Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα θα είναι κλειστό λόγω των εργασιών αποκατάστασης και ενίσχυσης του υπόγειου ορθογωνικού οχετού. Ως εκ τούτου, η δεξιόστροφη κίνηση στην κατεύθυνση από Λευκωσία προς Άγιο Αντώνιο και η αριστερόστροφη, από Άγιο Αντώνιο προς Λευκωσία, θα διεξάγονται από την οδό Νικοδήμου Μυλωνά.   

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των περίοικων έχει γίνει διευθέτηση για την άρση της μονοδρόμησης της οδού Νάξου, στη συμβολή της με την οδό Δημητσάνης. Σημειώνεται ότι οι κάτοικοι της οδού Νάξου θα μπορούν να εισέρχονται στα υποστατικά τους από την οδό Δημητσάνης.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Η συγκεκριμένη κατασκευαστική επέμβαση πραγματοποιείται κυρίως για λόγους ασφάλειας γι’ αυτό και  Δήμος Λευκωσίας παρακαλεί για την κατανόηση και συνεργασία των πολιτών.