Συνάντηση Δημάρχου Λευκωσίας με τον Πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης της Αρμενίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2021 / Συνάντηση Δημάρχου Λευκωσίας με τον Πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης της Αρμενίας
Δευ, 25 Οκτ. 2021 16:05
Ο Πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης της Αρμενίας κ. Alen Simonyan επισκέφτηκε τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 το Δημαρχείο Λευκωσίας και πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη και τη Δημοτική Σύμβουλο κα. Ελένη Λουκαΐδου.

Ο κ. Simonyan ηγείται αντιπροσωπίας αποτελούμενης από τους βουλευτές κ.κ. Sisak Gabrielyan, Babken Tunyan και Vahagn Aleksanyan και υψηλόβαθμους υπηρεσιακούς παράγοντες της Εθνοσυνέλευσης της Αρμενίας. Την αντιπροσωπία συνοδεύει ο Πρέσβης της Αρμενίας στην Κύπρο, με έδρα την Αθήνα, κ. Fadey Charchoghlyan. Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Αντιπρόσωπος της θρησκευτικής ομάδας των Αρμενίων στη Βουλή των Αντιπροσώπων κ. Βαρτκές Μαχτεσιάν.

Οι κύριοι Simonyan και Γιωρκάτζης συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος με έμφαση τις διαχρονικές, άριστες σχέσεις μεταξύ της Κύπρου και της Αρμενίας.

Η αντιπροσωπεία, υπό τον κ. Simonyan, ξεναγήθηκε στην εντός των τειχών πόλη και συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων κα. Αννίτα Δημητρίου στο τέρμα της οδούς Λήδρας.