Δήμος Λευκωσίας - Έργο: Ανάπλαση του Εμπορικού Τριγώνου Μακαρίου – Στασικράτους - Ευαγόρου - κατασκευαστική φάση Β

Έργο: Ανάπλαση του Εμπορικού Τριγώνου Μακαρίου – Στασικράτους - Ευαγόρου - κατασκευαστική φάση Β

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις (2021) / Έργο: Ανάπλαση του Εμπορικού Τριγώνου Μακαρίου – Στασικράτους - Ευαγόρου - κατασκευαστική φάση Β
Τετ, 10 Νοε. 2021 10:22
Εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ’

Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι, στο πλαίσιο των κατασκευαστικών εργασιών του έργου ανάπλασης του Εμπορικού Τριγώνου Μακαρίου - Στασικράτους - Ευαγόρου - Φάση Β, για περιορισμένο χρονικό διάστημα θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ’.

Πιο συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021 η ώρα 00:00 (μεσάνυχτα) μέχρι και η ώρα 8:00 το πρωί της ίδιας μέρας θα εκτελούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης στο τμήμα της Λεωφόρου Μακαρίου, μεταξύ της συμβολής της με τις Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού και Διγενή Ακρίτα και τη συμβολή της με τις οδούς Αφροδίτης και Στασάνδρου.

Ως εκ τούτου:
• Θα διακοπεί η προσωρινή κυκλοφορία αυτοκινήτων στο τμήμα αυτό.
• Θα διακοπεί η πρόσβαση των οχημάτων από τις οδούς Γρηγορίου Ξενοπούλου και Ήρας προς τη Λεωφ. Μακαρίου και θα μετατραπούν σε αδιέξοδα διπλής κατεύθυνσης με είσοδο -έξοδο από την οδό Στασάνδρου.

Προτρέπονται οι κάτοικοι - επισκέπτες να απομακρύνουν τα τυχόν σταθμευμένα αυτοκίνητά τους από το τμήμα του δρόμου όπου θα εκτελούνται οι εργασίες.

Η πρόσβαση των πεζών στα πεζοδρόμια και προς όλα τα υποστατικά θα είναι απρόσκοπτη.

Για περισσότερες πληροφορίες/διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 22797007 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση makariou@nicosiamunicipality.org.cy
          
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Το Έργο συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής της Ε.Ε, τον Κρατικό Προϋπολογισμό και τον Δήμο Λευκωσίας στα πλαίσια της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020, Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: Ανταγωνιστικότητα και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020,- Ειδικός Στόχος: Βελτίωση της κινητικότητας κυρίως στην αστική περιοχή Λευκωσίας, - Άξονα 5: Προώθηση Βιώσιμων Μεταφορών και Μείωση των Εκπομπών Διοξειδίου του Άνθρακα.