Οι εργασίες για το αντιπλημμυρικό έργο στην εντός των τειχών πόλη συνεχίζονται

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2021 / Οι εργασίες για το αντιπλημμυρικό έργο στην εντός των τειχών πόλη συνεχίζονται
Πεμ, 18 Νοε. 2021 13:13
Τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 8:30 το πρωί αρχίζουν οι κατασκευαστικές εργασίες στο τμήμα της οδού Αθηνών, μεταξύ των συμβολών της με τις οδούς Πατριάρχου Γρηγορίου και Ονησίλου και σε τμήμα της οδού Πατριάρχου Γρηγορίου.

Το τμήμα της οδού Πατριάρχου Γρηγορίου, από τη συμβολή της με την οδό Ζήνωνος Κιτιέως μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αθηνών θα παραμείνει κλειστό για περίοδο 10 ημερών.

Στο πλαίσιο των εργασιών, δεν θα επιτρέπεται η διέλευση βαρέων οχημάτων με μήκος άνω των 7 μέτρων από την οδό Αγίου Αντωνίου προς την οδό Πατριάρχου Γρηγορίου. Η κύρια παράκαμψη των εισερχόμενων οχημάτων από την οδό Αγίου Αντωνίου θα γίνεται μέσω της οδού Αρχιμανδρίτου Κυπριανού και ακολούθως μέσω των οδών Ονησίλου και Ξάνθης Ξενιέρου.

Αντίστοιχα, τα οχήματα που εισέρχονται στην εντός των τειχών πόλη, μέσω της οδού Τρικούπη με κατεύθυνση την οδό Πατριάρχου Γρηγορίου, μέσω της Πλατείας Τυλληρίας, λόγω των εργασιών που θα εκτελούνται, θα πρέπει να ακολουθούν την παράκαμψη μέσω των οδών Πειραιώς, Ισαάκιου Κομνηνού, Πενταδακτύλου, Ερμού, Έκτορος με προορισμό την οδό Ν.Φωκά (Πύλη Αμμοχώστου).

Ενόψει των πιο πάνω εργασιών το κοινό καλείται να ακολουθεί τα σήματα τροχαίας που θα τοποθετηθούν για το σκοπό αυτό.

Ο Δήμος προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών. Λυπούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία των δημοτών και των επισκεπτών στην περιοχή.