Δύο Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια και ξύλινα αμαξάκια θα παραχωρηθούν σε Φιλανθρωπικά Ιδρύματα για την

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2021 / Δύο Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια και ξύλινα αμαξάκια θα παραχωρηθούν σε Φιλανθρωπικά Ιδρύματα για την
Παρ, 19 Νοε. 2021 10:52
O Δήμος Λευκωσίας, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων του δράσεων, αλλά και για στήριξη του έργου των φιλανθρωπικών οργανώσεων, απευθύνει πρόσκληση υποβολής ενδιαφέροντος από φιλανθρωπικά σωματεία και φορείς για παραχώρηση δύο ξύλινων σπιτιών και ξύλινων αμαξίδιων κατά την περίοδο των γιορτών.

Τα σπιτάκια που στο άνοιγμα Λήδρας – Ονασαγόρου θα είναι διακοσμημένα και φωταγωγημένα.   Σε αυτά θα μπορεί να τοποθετηθεί το λογότυπο του φορέα. Σκοπός είναι τα σωματεία να αξιοποιήσουν τα σπιτάκια, προσφέροντας/πωλώντας προϊόντα ή άλλες κατασκευές, εορταστικού χαρακτήρα, με στόχο τα έσοδα να δοθούν σε άτομα ή ομάδες που έχουν ανάγκη.

Τα σπιτάκια θα πρέπει να λειτουργούν από τις 5 Δεκεμβρίου 2021 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2022, καθημερινά κατά την περίοδο των εορτών.

Σε περίπτωση που θα υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον, τότε ο Δήμος θα προχωρήσει σε συγκεκριμένες διευθετήσεις ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Όσον αφορά τα ξύλινα αμαξίδια, αυτά θα μπορούν, βάσει προγραμματισμού, να τοποθετηθούν σε καθορισμένα σημεία της πόλης π.χ. Πλατεία Ελευθερίας, Μακαρίου, Στασικράτους, κ.α.

Οι προτάσεις θα πρέπει να σταλούν στο Δήμο Λευκωσίας το αργότερο μέχρι τις 23 Νοεμβρίου 2021 στο  email: culturalservice@nicosiamunicipality.org.cy.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο Λευκωσίας, Πολιτιστική Υπηρεσία Δήμου Λευκωσίας, δηλώνοντας την περίοδο, ωράριο και είδος που ενδιαφέρονται να πουλούν στο email: culturalservice@nicosiamunicipality.org.cy