Δήμος Λευκωσίας - Προσωρινός Χώρος Στάθμευσης σε τμήμα της Τάφρου Κωστάντζα

Προσωρινός Χώρος Στάθμευσης σε τμήμα της Τάφρου Κωστάντζα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις (2021) / Προσωρινός Χώρος Στάθμευσης σε τμήμα της Τάφρου Κωστάντζα
Τετ, 24 Νοε. 2021 12:40
To Δημοτικό Συμβούλιο Λευκωσίας ασκώvτας τις εξουσίες πoυ τoυ παρέχει o περί Δήμωv Νόμος και oι περί Τροχαίας Δημοτικοί Κανονισμοί αποφάσισε να κηρύξει τμήμα της Τάφρου Κωστάντζα (κάτω από τον κυκλικό κόμβο του ΟΧΙ) προσωρινά σε Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης για τη δωρεάν στάθμευση επισκεπτών στην πόλη μας με αφορμή τη λειτουργία του Λούνα Πάρκ στο Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης Νταβίλα.

Ο χώρος στάθμευσης είναι χωρητικότητας 125 οχημάτων και θα λειτουργήσει προσωρινά μέχρι τις 19 Ιανουαρίου, 2022. Οι επισκέπτες θα μπορούν να σταθμεύουν στο χώρο με ασφάλεια και στη συνέχεια θα έχουν τη δυνατότητα να μεταβαίνουν πεζοί με ασφάλεια στο Λούνα Παρκ μέσω του υπόγειου περάσματος που δημιουργήθηκε κάτω από τη Πλατεία Δώρου Λοΐζου (πρώην Πλατεία Κανιγγος).

Η είσοδος των οχημάτων στο χώρο στάθμευσης θα γίνεται από την είσοδο του Δημοτικού Πάρκου Αγίου Αντωνίου που βρίσκεται στη Λεωφόρο Στασίνου πλησίον φωτοοελεγχόμενης διάβασης πεζών τύπου ΠΕΛΙΚΑΝ (συμβολή με την οδό Αλκαίου). 

Οι οδηγοί καλούνται να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας που τοποθετήθηκαν εντός του πάρκου και να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα.

Η παρούσα γνωστοποίηση τίθεται σ’ εφαρμογή από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, 2021.