Δήμος Λευκωσίας - Για 10η χρονιά το Ίδρυμα Αναστάσιος Γ. Λεβέντης στηρίζει το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

Για 10η χρονιά το Ίδρυμα Αναστάσιος Γ. Λεβέντης στηρίζει το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις (2022) / Για 10η χρονιά το Ίδρυμα Αναστάσιος Γ. Λεβέντης στηρίζει το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας
Δευ, 31 Ιαν. 2022 09:29
Την έμπρακτη στήριξή του στα προγράμματα του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας απέδειξε για δέκατη συνεχόμενη χρονιά το Ίδρυμα Αναστάσιος Γ. Λεβέντης, ανανεώνοντας την ετήσια χορηγία του, ύψους 20.000 ευρώ.

Η σταθερή αυτή υποστήριξη είναι εξαιρετικά σημαντική, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια που η πανδημία δοκιμάζει τις αντοχές όλων μας, καθώς συμβάλλει σημαντικά στο να συνεχιστούν τα προγράμματα στήριξης στα παιδιά ευάλωτων οικογενειών, ώστε να επωφεληθούν ποιοτικών υπηρεσιών φροντίδας από την ένταξη και παραμονή τους στα «Κέντρα Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών» του Πολυδύναμου.

Αξιοποιώντας δε κάθε δυνατή ευκαιρία και διεκδικώντας ευρωπαϊκές, κρατικές και ιδιωτικές χορηγίες το Πολυδύναμο κέντρο, άντεξε απέναντι στις προκλήσεις της εποχής και τηρώντας πάντα όλα τα υγειονομικά πρωτοκόλλα κατάφερε, όχι μόνο να διατηρήσει, αλλά και να επεκτείνει τις προσφερόμενες υπηρεσίες κοινωνικής προνοίας.

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας, απευθύνουν θερμές ευχαριστίες στο ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη για τη διαχρονική υποστήριξη.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας