Εργασίες ενίσχυσης του υφιστάμενου ορθογωνικού οχετού ομβρίων στη Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα, στη Λευκωσί

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2022 / Εργασίες ενίσχυσης του υφιστάμενου ορθογωνικού οχετού ομβρίων στη Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα, στη Λευκωσί
Τρι, 01 Φεβ. 2022 13:11
Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Τμήματος Δημοσίων Έργων Λευκωσίας, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν τον Ιανουάριο, οι εργασίες ενίσχυσης του υφιστάμενου ορθογωνικού οχετού ομβρίων στη Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα παρατείνονται μέχρι και την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022. Για αυτό τον λόγο, η Λεωφόρος Διγενή Ακρίτα θα παραμείνει κλειστή από τη συμβολή της με την οδό Ανδροκλέους και μέχρι τη συμβολή της με την οδό Νικοδήμου Μυλωνά.

Οι οδηγοί παρακαλούνται όπως, για κατεύθυνση προς Παλλουριώτισσα να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την παράκαμψη μέσω των οδών Ανδροκλέους – Πινδάρου και Ευγενίας Θεοδότου. Για κατεύθυνση προς την Αστυνομία Λυκαβητού, οι οδηγοί παρακαλούνται όπως συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την οδό Νικοδήμου Μυλωνά και Καλλιπόλεως.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.