Θέσεις εργασίας στο Κέντρο Αριστείας CYENS - Scrum Master

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2022 / Θέσεις εργασίας στο Κέντρο Αριστείας CYENS - Scrum Master
Τετ, 16 Φεβ. 2022 13:49
Προκειμένου να ενισχύσει το οικοσύστημα επιχειρηματικότητας  της  Κύπρου, το Κέντρο Αριστείας CYENS εργάζεται προς την κατεύθυνση παντρέματος της δύναμης της τεχνολογίας με τις καινοτόμες δυνατότητες του ανθρώπινου δυναμικού του νησιού.

«Το Κέντρο Αριστείας CYENS επιθυμεί να προσλάβει:

Scrum Master για να ενταχθεί στην ταχέως αναπτυσσόμενη ομάδα από ενθουσιώδεις επαγγελματίες.  Θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο συντονισμό της ομάδας software development.

Αρμοδιότητες του Scrum Master
• Ηγείται της ομάδας scrum στη χρήση της ευέλικτης μεθοδολογίας και των πρακτικών scrum
• Βοηθά τον ιδιοκτήτη του προϊόντος και την ομάδα ανάπτυξης να επιτύχουν ικανοποίηση του πελάτη
• Διαχείριση χρονοδιαγραμμάτων και καθοδήγηση της ομάδας scrum και της ομάδας ανάπτυξης στην αυτοοργάνωση Καθοδηγεί την ομάδα scrum
• Επιλύει διανέξεις και ζητήματα που προκύπτουν
• Βοηθά την ομάδα scrum να επιτύχει υψηλότερα επίπεδα ωριμότητας scrum.
• Υποστηρίζει τον ιδιοκτήτη του προϊόντος και παρέχει εκπαίδευση όπου χρειάζεται.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την θέση και για την διαδικασία υποβολής αιτήσεων, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας εδώ.

Διαδικασία αίτησης
Oι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν τα ακόλουθα στοιχεία μέσω της online application form και να αναφέρουν τη θέση για την οποία υποβάλετε αίτηση: “Application for Scrum Master”:

1. Πλήρες βιογραφικό (συμπεριλαμβανομένων στοιχείων επικοινωνίας).
2. Συνοδευτική επιστολή που αναφέρει ξεκάθαρα: (α) πώς οραματίζεστε τον ρόλο σας, (β) πώς η εμπειρία και τα προσόντα σας ταιριάζουν με τη συγκεκριμένη θέση και (γ) την ημερομηνία διαθεσιμότητας για πλήρη απασχόληση (δ) στοιχεία επικοινωνίας δύο (2) ατόμων από τα οποία πιθανόν να ζητηθούν συστάσεις.