Επίσκεψη της Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων στο Δήμο Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2022 / Επίσκεψη της Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων στο Δήμο Λευκωσίας
Πεμ, 03 Μαρ. 2022 12:17
Επίσκεψη στο Δημαρχείο Λευκωσίας πραγματοποίησε την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022 η Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ), με αρμοδιότητες χρηματοδοτήσεων για την Κύπρο, κα. Lilyana Pavlova.

Η κα. Pavlova, συνοδευόμενη από ομάδα αξιωματούχων της ΕΤΕπ πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο προκειμένου να επιθεωρήσει την πρόοδο των έργων που χρηματοδοτούνται από την τράπεζα και την προοπτική χρηματοδότησης νέων έργων. Ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, την ενημέρωσε για τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί, καθώς και για αλλά, που προγραμματίζονται να ξεκινήσουν στο άμεσο μέλλον.

Στο περιθώριο της παρουσίας της, η κα. Pavlova επισκέφθηκε την οροφή του κτηρίου, όπου ο δήμαρχος της παρουσίασε τη Λευκωσία από ψηλά, την πράσινη γραμμή και τα έργα που γίνονται για την αναζωογόνηση της παλιάς πόλης.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Στροβόλου, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους. 

Στη συνέχεια η κα. Pavlova ξεναγήθηκε σε διάφορα έργα της πόλης που χρηματοδοτήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, όπως η Πλατεία Ελευθερίας, το Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας και το Εμπορικό Τρίγωνο.