Στα 52 έφτασαν τα μέλη του Δικτύου Αλληλεγγύης του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2022 / Στα 52 έφτασαν τα μέλη του Δικτύου Αλληλεγγύης του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας
Παρ, 18 Μαρ. 2022 12:49
Δύο ακόμα σημαντικοί φορείς εντάχθηκαν στο Δίκτυο Αλληλεγγύης του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας προσθέτοντας νέους κρίκους στην ραγδαία αναπτυσσόμενη αλυσίδα κοινωνικής προσφοράς.

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, εκ μέρους του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας, υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τους εκλεκτούς εκπροσώπους του Συνδέσμου Συγγενών και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό «ΜΑΖΙ» και το Κυπριακό Παρατηρητήριο Ψυχικής Υγείας «ΑΝΤΙΦΩΝ», ολοκληρώνοντας την διαδικασία ένταξής τους στο  Δίκτυο Αλληλεγγύης, που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του έργου Solidarity Network Nicosia In Action για την στήριξη των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.

Υπενθυμίζεται πως το Δίκτυο συστήθηκε με σχετικό μνημόνιο συνεργασίας 35 αρχικών φορέων και οργανισμών τον Ιούνιο του 2021 και έκτοτε η διεύρυνσή του είναι εντυπωσιακή, αριθμώντας πλέον συνολικά 52 μέλη.

Το Έργο συγχρηματοδοτείται από τον Χρηματοδοτικό Μηχανισμό της Νορβηγίας (Norway Grants) (85%) και από την Κυπριακή Δημοκρατία (15%) στο πλαίσιο της προγραμματικής περιόδου 2014-2021.

Το έργο υλοποιείται από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

Capture.JPG