Υποβάλετε αίτηση για να συμμετάσχετε στη δράση του δικτύου EUROCITIES “Future Mentors Programme”

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2022 / Υποβάλετε αίτηση για να συμμετάσχετε στη δράση του δικτύου EUROCITIES “Future Mentors Programme”
Τρι, 22 Μαρ. 2022 14:25
H νεολαία οδηγεί το δρόμο προς ένα βιώσιμο μέλλον για τις πόλεις:
Υποβάλετε αίτηση για να συμμετάσχετε στη δράση του δικτύου EUROCITIES “Future Mentors Programme”


Δεν μπορούμε να ονειρευόμαστε ή να σχεδιάζουμε το μέλλον των πόλεων χωρίς να εμπλέκουμε τις μελλοντικές γενιές. Την Άνοιξη του 2022, στο Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας, η Λευκωσία θα συνδεθεί με πόλεις σε όλη την Ευρώπη συμπεριλαμβανομένων του Βερολίνου, της Γάνδης, της Γλασκώβης, του Ελσίνκι, του Μάντσεστερ, του Μονάχου, του Πόζναν, του Ταλίν και της Στουτγάρδης διασφαλίζοντας ότι τα όνειρα, οι ανησυχίες, οι επιθυμίες και, το σημαντικότερο, οι ιδέες των νέων ενσωματώνονται στη λήψη αποφάσεων. Τρεις (3) νέοι της Λευκωσίας (ηλικίας μεταξύ 18 και 25 ετών) θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Future Mentors του ευρωπαϊκού δικτύου EUROCITIES. Θα «καθοδηγήσουν» τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη για τον τρόπο αντιμετώπισης σύγχρονων προκλήσεων, όπως η κλιματική κρίση, καθώς και τον τρόπο καλύτερης χρήσης των αναδυόμενων τεχνολογιών για τη βελτίωση της ζωής στην πόλη. Ένας από τους τρεις, θα κληθεί να συμμετάσχει στο Συνέδριο «Eurocities 2022» που θα πραγματοποιηθεί στο Espoo της Φινλανδίας τον Ιούνιο.

Κάντε αίτηση για να είστε ένας από 3 νέους που θα επιλεγούν σε αυτό το μοναδικό πρόγραμμα και θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο Eurocities 2022. Αυτή είναι η ευκαιρία να πείτε τη γνώμη σας και να συμβάλλετε στη διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος για τη Λευκωσία και την Ευρώπη!

Οι υποψήφιοι θα πρέπει:
• Να έχουν ενδιαφέρονται να φέρουν την αλλαγή στην πόλη και να συνεισφέρουν στο βιώσιμο μέλλον της Λευκωσίας
• Να είναι μεταξύ 18 και 25 ετών
• Να είναι σε θέση να επικοινωνούν στα αγγλικά
• Να είναι διαθέσιμοι για συναντήσεις με την ομάδα καθοδήγησης, τον Δήμαρχο και άλλους Ευρωπαίους Μελλοντικούς Μέντορες τον Μάρτιο, τον Απρίλιο και τον Μάιο

Πώς να υποβάλετε αίτηση:
• Συμπληρώστε την αίτηση Google form - Eurocities 2022 - https://forms.gle/K5egBdZ1nh8jXmnA6
• Προθεσμία: 25 Μαρτίου 2022

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κυρία Χάρις Θεοχάρους στο ctheocharous@nicosiamunicipality.org.cy

-----------------------------------------------------------------------------

Youth Leading the Way towards A Sustainable Future for Cities:
Apply to be Part of Eurocities Future Mentor Programme


We cannot dream or design the future of cities without involving future generations. In the spring of 2022, in the European Year of Youth, Nicosia will join cities across Europe including Berlin, Ghent, Glasgow, Helsinki, Manchester, Munich, Poznan, Tallinn and Stuttgart in ensuring that the dreams, worries, wishes and, most importantly, the ideas of young people are incorporated into decision making. 3 young Nicosians (between the ages of 18 and 25) will have the opportunity to participate in the Eurocities Future Mentors Programme. They will ‘mentor’ Mayor Constantinos Yiorkadjis on how to tackle contemporary challenges such the climate crisis and how to better use emerging technologies to improve life in the city and be invited to participate in the Eurocities 2022 Conference in Espoo, Finland, in June.

Apply to be one of the 3 young people to be part of this unique programme and to have the chance to participate in Eurocities 2022. This is the chance to have your say and to make a better future for Nicosia and Europe!

Requirements
• Interest in making a difference and in a sustainable future for Nicosia
• Between 18 and 25 years old
• They need to be able to communicate in English
• Be available for meetings with their mentoring group, the Mayor and other European Future Mentors in March, April and May

How to Apply?
• Complete the Google Form Eurocities 2022 https://forms.gle/K5egBdZ1nh8jXmnA6
• Deadline: March 25, 2022

For more information you can contact Mrs. Charis Theocharous at ctheocharous@nicosiamunicipality.org.cy