Αντιπλημμυρικές εργασίες και αναβάθμιση του συστήματος ομβρίων στην οδό Νικοδήμου Μυλωνά

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2022 / Αντιπλημμυρικές εργασίες και αναβάθμιση του συστήματος ομβρίων στην οδό Νικοδήμου Μυλωνά
Παρ, 15 Απρ. 2022 12:15
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι από τη Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 και ώρα 8.30π.μ. μέχρι τη Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου 2022 και ώρα 17.00, θα παραμείνει κλειστή η συμβολή των οδών Νικοδήμου Μυλωνά - Αδρίας, λόγω εκτέλεσης αντιπλημμυρικών εργασιών και αναβάθμισης του συστήματος ομβρίων.

Η διέλευση των οχημάτων θα γίνεται μέσω εκτροπών, σύμφωνα με τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμανσης.  Συγκεκριμένα, η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από την οδό Νικοδήμου Μυλωνά προς τη Λεωφ. Δ. Ακρίτα θα γίνεται από το νότιο τμήμα της οδού Νικοδήμου Μυλωνά μέσω των οδών Ρωμανού - Δημητσάνης ή Ρωμανού - Ορφέως - Νικοδήμου Μυλωνά, ενώ η τροχαία κίνηση από τη Λεωφ. Δ. Ακρίτα προς την οδό Νικοδήμου Μυλωνά θα γίνεται μέσω των οδών Ολυμπίας -  Ερεσού ή Δημητσάνης - Ρωμανού.

Σημειώνεται ότι στο τμήμα της οδού Νικοδήμου Μυλωνά από τη Λεωφ. Δ. Ακρίτα μέχρι την οδό Ορφέως, το οποίο θα λειτουργεί ως αδιέξοδο, θα επιτρέπεται είσοδος από τη Λεωφ. Δ. Ακρίτα μόνο για κατοίκους.

Ο Δήμος Λευκωσίας ευχαριστεί το κοινό για την κατανόηση και συνιστά οι οδηγοί να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή και να ακολουθούν τα σήματα και ρυθμίσεις τροχαίας.