Μονοδρόμηση και εργασίες σε τμήμα της οδού Υπατίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2022 / Μονοδρόμηση και εργασίες σε τμήμα της οδού Υπατίας
Τρι, 10 Μαϊ. 2022 09:30
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 τμήμα της οδού Υπατίας μεταξύ της Λεωφ. Καλλιπόλεως και της οδού Νικ. Μυλωνά θα κλείσει εξ’ ολοκλήρου για την τροχαία κίνηση και για τους επόμενους δύο μήνες, στο πλαίσιο του Έργου «Κατάλληλη Κατασκευή Διαφόρων Οδών στη Λευκωσία – Συμβόλαιο 22»

Επίσης, έχει αποφασιστεί, σύμφωνα με τους Περί Τροχαίας Δημοτικούς Κανονισμούς Λευκωσίας, να τεθεί σε εφαρμογή η μονοδρόμηση τμήματος της οδού Υπατίας, από τη συμβολή της με τη Λεωφ. Καλλιπόλεως μέχρι τον κυκλικό κόμβο με την οδό Νικoδήμου Μυλωνά, με επιτρεπόμενη κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο Καλλιπόλεως.

Από τις 11 Μαΐου 2022 και σε μόνιμη βάση λόγω της εφαρμογής της μονοδρόμησης, η τροχαία κίνηση από τη Λεωφόρο Καλλιπόλεως προς τις οδούς Νικ. Μυλωνά και Ευαγόρα Παλλικαρίδη θα γίνεται δια μέσου των οδών Δαμασκηνού και Ολυμπίας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών ανάπλασης της οδού Υπατίας, η τροχαία κίνηση από τις οδούς Νικ. Μυλωνά και Ευαγόρα Παλλικαρίδη προς τη Λεωφ. Καλλιπόλεως θα γίνεται δια μέσου του έτερου σκέλους της οδού Υπατίας.