Κατασκευαστικές εργασίες για την εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην συμβολή των οδών Επαμεινωνδα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2022 / Κατασκευαστικές εργασίες για την εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην συμβολή των οδών Επαμεινωνδα
Τετ, 11 Μαϊ. 2022 09:25
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι την Κυριακή 15 Μαΐου 2022, από τις 6:00 το πρωί μέχρι τις 6:00 το απόγευμα θα πραγματοποιούνται εργασίες κατασκευής κτιστής νησίδας καθώς και όλη την απαραίτητη οριζόντια και κάθετη σήμανση.

Για το λόγο αυτό οι πιο κάτω δρόμοι θα είναι κλειστοί κατά τη διάρκεια των εργασιών:

1. Η οδός Αλάσιας, από τη συμβολή της με την οδό Αγαπήνωρος και από τη συμβολή της με την οδό Ανδρέα Αραούζου. Η διοχέτευση της κυκλοφορίας θα γίνεται διά μέσου της οδού Αλάσιας (μέρος της θα είναι ανοικτό στην κυκλοφορία) και της οδού Αγαπήνωρος.

2. Η οδός Επαμεινώνδα, από τη συμβολή με την Λεωφόρο Τζων Κέννεντυ και από τη συμβολή με την οδό Μιχαή Κάσσιαλου. Η διοχέτευση της κυκλοφορίας θα γίνεται διά μέσου της Λεωφόρου Τζων Κέννεντυ.

3. Η οδός Πέντε Πηγαδίων, από τη συμβολή με την οδό Πηνελόπης Δέλτα. Η διοχέτευση της κυκλοφορίας θα γίνεται διά μέσου της οδού Πηνελόπης Δέλτα και της οδού Πέντε Πηγαδίων (μέρος της θα είναι ανοικτό στην κυκλοφορία).

Οι επηρεαζόμενοι δρόμοι θα δοθούν στην κυκλοφορία με την ολοκλήρωση όλων των πιο πάνω εργασιών.

Ο Δήμος Λευκωσίας ευχαριστεί το κοινό για την κατανόηση και συνιστά οι οδηγοί να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή και να ακολουθούν τα σήματα που θα τοποθετηθούν για το σκοπό αυτό.