Εκδήλωση για την Ημέρα του Παιδιού στην Πλατεία Ελευθερίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις (2022) / Εκδήλωση για την Ημέρα του Παιδιού στην Πλατεία Ελευθερίας
Τετ, 01 Ιουν. 2022 10:50
Η Ομάδα Τέχνης ΠΟΕΔ Λευκωσίας συνδιοργανώνει με το Δήμο Λευκωσίας εκδήλωση για τα παιδιά, με την ευκαιρία της Ημέρας του Παιδιού, το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 από τις 17:30 μέχρι τις 20:00 στην Πλατεία Ελευθερίας με τίτλο: «Τα Παιδιά στην Πλατεία….για την Ελευθερία και την Ειρήνη». 

Η εκδήλωση περιλαμβάνει πλούσιο πρόγραμμα με θεατρικό δρώμενο, εικαστικές, χορευτικές και αθλητικές δραστηριότητες για παιδιά από εκπαιδευτικούς της θεατρικής Ομάδας «Σκηνοβάτες», της Ομάδας Τέχνης, της Ομάδας Χορού και της Αθλητικής Ομάδας της Επαρχιακής Επιτροπής ΠΟΕΔ Λευκωσίας καθώς και καλλιτεχνικό πρόγραμμα από εκπαιδευτικούς.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Παράλληλα, στην Πλατεία Ελευθερία θα εκτίθεται συλλογική, εικαστική εγκατάσταση με έργα παιδιών Προδημοτικής και Δημοτικής Εκπαίδευσης υπό την επιμέλεια του εικαστικού Στέφανου Νεάρχου, που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο της πολύμορφης, εικαστικής δράσης της Ομάδας Τέχνης ΠΟΕΔ Λευκωσίας «Αναζητώντας την Ελευθερία και την Ειρήνη». Η εγκατάσταση με τα έργα των παιδιών θα παραμείνει στην Πλατεία μέχρι τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022.