Αντιπλημμυρικές εργασίες και αναβάθμιση του συστήματος ομβρίων στην οδό Αρχ. Μακαρίου Β’ στην εντός

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2022 / Αντιπλημμυρικές εργασίες και αναβάθμιση του συστήματος ομβρίων στην οδό Αρχ. Μακαρίου Β’ στην εντός
Τετ, 08 Ιουν. 2022 12:10
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι από την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 και ώρα 7:00 το πρωί, στο πλαίσιο των εργασιών Αντιπλημμυρικών έργων στην παλιά Λευκωσία, η οδός Αρχ. Μακαρίου Β’, θα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση. Οι εργασίες εκσκαφής στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Β΄ (Γήπεδο Ολυμπιακού) για σκοπούς τοποθέτησης νέου δικτύου οχετού όμβριων υδάτων και αποχετευτικού αναμένεται να διαρκέσουν μια εβδομάδα.

Η κύρια παράκαμψη των εισερχόμενων οχημάτων προς την Παλιά Λευκωσία θα γίνεται από τη Γέφυρα Δώρου Λοΐζου (κυκλικός κόμβος του “ΟΧΙ”). Αντίστοιχα, τα οχήματα που θα εξέρχονται από την παλιά πόλη μέσω της οδού Ξάνθης Ξενιέρου με κατεύθυνση την οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Β’ μέσω της οδού Αγίου Αντωνίου, λόγω των εργασιών που θα εκτελούνται, θα πρέπει να ακολουθούν την παράκαμψη μέσω της Κωνσταντίνου Παλαιολόγου με κατεύθυνση τον κυκλικό κόμβο του “ΟΧΙ”.

Ο Δήμος Λευκωσίας απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Photo.JPG