Δήμος Λευκωσίας - Επίσκεψη του Προέδρου του ΔΗ.ΣΥ. Αβέρωφ Νεοφύτου στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

Επίσκεψη του Προέδρου του ΔΗ.ΣΥ. Αβέρωφ Νεοφύτου στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις (2022) / Επίσκεψη του Προέδρου του ΔΗ.ΣΥ. Αβέρωφ Νεοφύτου στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας
Πεμ, 30 Ιουν. 2022 15:29
Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρία Σελίπα-Νεοφύτου και συνεργάτες του.

Στο χώρο του Πολυδύναμου τον υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, η Δημοτική Γραμματέας Μύρια Πηλακούτα, η Υπεύθυνη του Πολυδύναμου, Ρούλα Γεωργοπούλου και μέλη του προσωπικού του Κέντρου, ενώ παρόντες ήταν και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι Λευκωσίας.

Ο κ. Νεοφύτου ξεναγήθηκε στους χώρους του Πολυδύναμου και ενημερώθηκε για την δομή, την λειτουργία, τα προγράμματά του, καθώς και τις πηγές χρηματοδότησής του, ενώ είχε την ευκαιρία να έχει σύντομες συνομιλίες τόσο με το προσωπικό, όσο και με τους ωφελούμενους, ηλικιωμένους και μικρούς μαθητές, που συμμετέχουν στα καλοκαιρινά προγράμματα.

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης σε δηλώσεις του, στη συνέχεια, ευχαρίστησε τον κ. Νεοφύτου για τη διαχρονική στήριξή του προς το Πολυδύναμο Κέντρο, μίλησε για το σημαντικό έργο που επιτελείται και τόνισε ιδιαίτερα πως, κατά τα τελευταία χρόνια, παρά την οικονομική και υγειονομική κρίση που πέρασε η Κύπρος, το Πολυδύναμο Κέντρο και ο Δήμος Λευκωσίας, σε συνεργασία πάντα με τα αρμόδια Υπουργεία κατάφερε σχεδόν να πενταπλασιάσει σε πόρους τα κοινωνικά προγράμματα, να προχωρήσει σε ανακαινίσεις και αγορές κτηρίων για την στέγαση καινούριων προγραμμάτων και να πολλαπλασιάσει τις υπηρεσίες που προσφέρει στις ευάλωτες ομάδες.

Από την πλευρά του, ο κ. Νεοφύτου δήλωσε εντυπωσιασμένος από την δομή και την οργάνωση του Πολυδύναμου, συνεχάρη ιδιαίτερα την διοίκηση, το προσωπικό και τους εθελοντές για την εξαιρετική δουλειά που έχουν πετύχει και, μάλιστα, τόνισε πως ο τρόπος της λειτουργίας του Κέντρου μπορεί να αποτελέσει μοντέλο για το πώς μπορούν να δομηθούν οι συνεργασίες με το Κεντρικό Κράτος στο μέλλον.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας