Δήμος Λευκωσίας - Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήμα της Λεωφ. Ομήρου και παρακείμενων οδών

Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήμα της Λεωφ. Ομήρου και παρακείμενων οδών

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις (2022) / Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήμα της Λεωφ. Ομήρου και παρακείμενων οδών
Τρι, 05 Ιουλ. 2022 11:50
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι από το Σάββατο 9 Ιουλίου 2022 στις 10:00 το βράδυ μέχρι την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 στις 7:00 το απόγευμα οι πιο κάτω οδοί θα παραμείνουν σταδιακά κλειστοί για τα οχήματα λόγω ασφαλτόστρωσης τμήματος της Λεωφ. Ομήρου.

Συγκεκριμένα:

Το Σάββατο 9 Ιουλίου 2022 στις 10:00 το βράδυ θα κλείσει η αριστερή λωρίδα της οδού Κινύρας για επιδιόρθωση υφιστάμενης διασταύρωσης. Η αριστερή λωρίδα της οδού θα παραμείνει κλειστή μέχρι το πρωί της Κυριακής η ώρα 7:00. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα της οδού Κινύρας.

Το Σάββατο 9 Ιουλίου 2022 στις 11:00 το βράδυ θα κλείσει η οδός Αιγύπτου από τον κυκλικό κόμβο Μάρκου Δράκου για επιδιόρθωση υφιστάμενης διασταύρωσης. Η οδός θα παραμείνει κλειστή μέχρι το πρωί της Κυριακής η ώρα 7:00. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις οδούς Πάφο – Ρηγαίνης – Πλατεία Σολωμού.

Την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 η ώρα 1:00 τα ξημερώματα θα κλείσει η πορεία από την οδό Διαγόρου προς τη Λεωφόρο Ομήρου και από την οδό Κωστή Παλαμά δεξιά προς τη Λεωφόρο Ομήρου για επιδιόρθωση υφιστάμενης διασταύρωσης. Οι πιο πάνω πορείες θα παραμείνουν κλειστές μέχρι το πρωί της Κυριακής η ώρα 7:00. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις οδούς Μουσείου – κυκλικό κόμβο Μάρκου Δράκου - Πάφου - Ρηγαίνης - Πλατεία Σολωμού.

Την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 η ώρα 3:00 τα ξημερώματα θα κλείσει η οδός Διαγόρου μετά τη διασταύρωση της με την οδό Χριστόδουλου Σώζου, η οδός Κωστή Παλαμά από τη διασταύρωση της με την οδό Γρηγόρη Αυξεντίου και η οδός Μουσείου και από τις δύο πλευρές εκατέρωθέν, για επιδιόρθωση υφιστάμενης διασταύρωσης. Οι πιο πάνω οδοί θα παραμείνουν κλειστές μέχρι το πρωί της Κυριακής η ώρα 7:00. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις οδούς Χριστόδουλου Σώζου - Βασιλέως Παύλου - Γρηγόρη Αυξεντίου - Κωστή Παλαμά - Λόρδου Βύρωνος - Νεχρού - Κινύρας - κυκλικό κόμβο Μάρκου Δράκου - Πάφου - Ρηγαίνης - Πλατεία Σολωμού.

Στις 7:00 το πρωί της Κυριακής 10 Ιουλίου 2022 οι εργασίες στους πιο πάνω δρόμους θα ολοκληρωθούν και όλοι οι δρόμοι θα ανοίξουν για την κυκλοφορία των οχημάτων.

Την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 7:00 το απόγευμα θα κλείσουν η μεσαία και η αριστερή λωρίδα της Λεωφόρου Ομήρου για επιδιόρθωση του οδοστρώματος. Οι δύο λωρίδες θα είναι κλειστές από την Πλατεία Λόιντ Τζόρτζ (Lloyd George) μέχρι τα φώτα τροχαίας στην Πλατεία Σολωμού. Η δεξιά λωρίδα θα παραμείνει ανοικτή για τη διεξαγωγή της κυκλοφορίας.

Η επιδιόρθωση του οδοστρώματος στη Λεωφόρο Ομήρου παρουσιάζει επικίνδυνες καθιζήσεις και η εργασία θεωρείται κατεπείγον.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα της τροχαίας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα ληφθούν όλα τα ασφαλή μέτρα και η απαραίτητη σήμανση ώστε να διευκολύνεται η διακίνηση των οχημάτων. Στο χώρο θα υπάρχει παρουσία της αστυνομίας.

Παράλληλα, την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 από τις 5:00 το πρωί μέχρι τις 7:00 το απόγευμα λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης στην είσοδο του Δημοτικού Χώρου Στάθμευσης Νταβίλα, θα είναι ανοικτή μια μόνο λωρίδα για την είσοδο και έξοδο των οχημάτων στο χώρο στάθμευσης.

Παρακαλείται το κοινό όπως είναι προσεκτικό κατά την είσοδο και έξοδο του στο ΔΧΣ Νταβίλα και όπως συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των αρμοδίων στο χώρο.