Πολυδύναμο - Κενές θέσεις εργασίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2022 / Πολυδύναμο - Κενές θέσεις εργασίας
Τρι, 12 Ιουλ. 2022 14:45
Το Ίδρυμα «Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας»  ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για πρόσληψη:

• μία  (1) μόνιμη θέση “Συνοδού-Υπεύθυνου Ομάδας Κέντρου Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών”, μερικής απασχόλησης  για κάλυψη αναγκών που αφορούν στην  υλοποίηση του έργου «Ουράνιο Τόξο».
• μία (1) θέσης  “Φροντιστής Κτηρίου - Υπάλληλος Υποδοχής”  των έργων «Ουράνιο Τόξο» και για κάλυψη αναγκών που αφορούν την  υλοποίηση των έργων Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Δικτύωσης  «ΤΟ ΣΤΕΚΙ» και Κέντρο Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης για την Ενίσχυση της Απασχόλησης και της Επιχειρηματικής Δράσης «ΚΕΕΑΕΔ». Οι θέσεις είναι πλήρους απασχόλησης ορισμένου χρόνου και καλύπτουν την περίοδο μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2023.
• δύο (2) μόνιμων θέσεων “Κατ’ οίκον Φροντιστή/τρια”  για κάλυψη αναγκών που αφορούν την  υλοποίηση του έργου Κέντρου Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης για την Ενίσχυση της Απασχόλησης και της Επιχειρηματικής Δράσης «ΚΕΕΑΕΔ».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις στην ιστοσελίδα του Δήμου Λευκωσίας www.nicosia.org.cy / Ενημέρωση / Κενές θέσεις εργασίας.

Για την υποβολή της αίτησης τους οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας KPMG Vacancies on Behalf of Clients (https://bit.ly/35Mkx3g) μέσω της ιστοσελίδας της KPMG (www.kpmg.com.cy), η οποία θα περιλαμβάνει κατάλογο (checklist) απαραίτητων εγγράφων που πρέπει να επισυνάπτουν οι υποψήφιοι στην αίτηση τους. Σημειώνεται ότι θα πρέπει να συμπληρώσουν ξεχωριστή αίτηση για την κάθε θέση που τους ενδιαφέρει.

Όλες οι αιτήσεις πρέπει να συμπληρώνονται κατάλληλα και να περιέχονται σε αυτές με ακρίβεια, όλες οι απαιτούμενες βεβαιώσεις και πιστοποιητικά τεκμηρίωσης των ακαδημαϊκών και άλλων συναφών προσόντων, περιλαμβανομένων βεβαιώσεων για πείρα σχετική με τα καθήκοντα της θέσης. 

Αιτήσεις που δεν είναι δεόντως συμπληρωμένες και δεν περιλαμβάνουν τις απαιτούμενες βεβαιώσεις θα απορριφθούν και δεν θα ληφθούν υπόψη.

Μόνο οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα ειδοποιηθούν.

Όλες οι αιτήσεις θα θεωρηθούν ως άκρως εμπιστευτικές.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 και ώρα 23:59.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

Photo1.jpg