Εθελοντική αιμοδοσία εις μνήμη της Αγάθης Φωτίου στο Cyens

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2022 / Εθελοντική αιμοδοσία εις μνήμη της Αγάθης Φωτίου στο Cyens
Τρι, 23 Αυγ. 2022 10:15
Ο Δήμος Λευκωσίας στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία εις μνήμη της Αγάθης Φωτίου στο Cyens

Για 8η συνεχή χρονιά η οικογένεια Αγάθης και Φώτιου Φωτίου από τη Λεμεσό σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος, Υπουργείο Υγείας και το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, καλεί όλους εσάς να στηρίξετε με την παρουσία σας και την ανιδιοτελή προσφορά σας προς τον συνάνθρωπό σας, την εθελοντική αιμοδοσία που διεξάγεται εις μνήμη της Αγάθης Φωτίου (αγαπημένης μητέρας και συζύγου, η οποία απεβίωσε την 31η Αυγούστου 2014 μετά από ένα δύσκολο και άνισο αγώνα με τον καρκίνο).

Η μητέρα μας εκπροσωπούσε με σθένος την ανιδιοτελή προσφορά προς τον συνάνθρωπο κάθε στιγμή της ζωής της, αναδεικνύοντας έτσι την ουσιαστική πτυχή του ανθρώπου, την ανθρωπιστική συνείδηση.

Βιώνοντας τη δυσκολία για εξεύρεση μονάδων αίματος για μετάγγιση της αγαπημένης μας μητέρας Αγάθης και τιμώντας τον υπέρτατο σεβασμό που επεδείκνυε στην αξία της ανθρώπινης ζωής, ως ετήσιο μνημόσυνό της έχουμε θεσπίσει την εθελοντική αιμοδοσία εις μνήμη της.

Καλούμε όλους εσάς, να παρευρεθείτε στο ετήσιο μνημόσυνό της, αφιερώνοντας 10 λεπτά από τον χρόνο σας για να δώσετε μια μονάδα αίματος. Με 450ml αίματος, μπορείτε να σώσετε 3 πολύτιμες ζωές!!!

Θα διεξαχθούν δύο αιμοδοσίες με τη στήριξη των Κέντρων Αριστείας CYENS, Δήμου Λευκωσίας, Κέντρο Πόνου Κύπρος, EY Cyprus, Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας - Φυσικοθεραπευτήριο  Άγιος Ιωάννης ο Λαμπαδιστής και Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης Στέλλα Φωτίου.

Τις αιμοδοσίες επιχορηγούν με τα προϊόντα τους οι KYKKOS, Zorbas, και Get Fresh.
Στη Λεμεσό: Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022 ώρα 2:00- 5:00 μμ στην αίθουσα δεξιώσεων της Εκκλησίας Αγίου Γεωργίου της Χαβούζας (πλησίον κυκλικού κόμβου Τροόδους).

Στη Λευκωσία: Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 9:00 πμ - 2:30 μμ στον χώρο όπου στεγάζεται το Κέντρο Αριστείας CYENS, Πλατεία Δημαρχίας 23, Λευκωσία, Τ.Κ. 1016.

Στους χώρους αιμοδοσίας θα γίνεται δειγματοληψία σάλιου για εγγραφή στο μητρώο εθελοντών δοτών μυελού των οστών του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.

Θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας από τον Covid-19.

Ακολουθείστε μας στο Facebook: Blood donation in memory of Agathi Photiou 
link: https://www.facebook.com/groups/2648388358754472/ 

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο 99-969696 (Μαρία Φωτίου)