Οικοδομικές εργασίες στην οδό Ισαακίου Κομνηνού στην εντός των τειχών πόλη

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2022 / Οικοδομικές εργασίες στην οδό Ισαακίου Κομνηνού στην εντός των τειχών πόλη
Πεμ, 29 Σεπ. 2022 14:35
  • Ολιγόωρο κλείσιμο της οδού Πειραιώς και μέρος της οδού Ισαακίου Κομνηνού, το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2022  μεταξύ των ωρών 7:00π.μ - 1:00μ.μ.
Στο πλαίσιο των οικοδομικών εργασιών για την κατασκευή της περίφραξης του Νέου Δημαρχείου στην οδό Ισαακίου Κομνηνού, σας πληροφορούμε ότι το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2022, η οδός Πειραιώς και μέρος της οδού Ισαακίου Κομνηνού θα παραμείνουν κλειστές για περίοδο 6 ωρών, μεταξύ των ωρών 7.00π.μ. και 1.00μ.μ.

Αυτή η κυκλοφοριακή ρύθμιση είναι αναγκαία για την εκτέλεση των εκσκαφών στο επίπεδο του δρόμου, δίπλα από το Αρχαιολογικό Πάρκο.

Με την ολοκλήρωση της εκτέλεσης της εργασίας αυτής, ο δρόμος θα παραδοθεί πλήρως στην κυκλοφορία. Οι υπόλοιπες εργασίες του έργου, που εκτελούνται στο επίπεδο του δρόμου, αναμένεται να ολοκληρωθούν σε 4 μήνες. 

Παρακαλούνται οι οδηγοί να χρησιμοποιούν την πλατεία Τηλλυρίας και την οδό Πατριάρχου Γρηγορίου για να μπορούν να κατευθυνθούν προς τον Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα ή  την οδό Τρικούπη  και την οδό Διονύσου, με κατεύθυνση δεξιά για το Δημοτικό Κέντρο Τεχνών (Παλιά Ηλεκτρική).

Οι οδηγοί και οι πεζοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες και τα σήματα τροχαίας.

Ο Δήμος προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος της περιοχής. Λυπούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία των δημοτών και των επισκεπτών στην περιοχή.