Παράταση εγγραφών για τις δραστηριότητες του «Ανοικτού σχολείου» 2022-23

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2022 / Παράταση εγγραφών για τις δραστηριότητες του «Ανοικτού σχολείου» 2022-23
Παρ, 30 Σεπ. 2022 11:41
Ηλεκτρονικά η διαδικασία
 
Παράταση μέχρι και την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2022, πήραν οι εγγραφές για τον θεσμό του  «Ανοικτού Σχολείου» 2022-2023, που λειτουργούν για δέκατη τρίτη συνεχή χρονιά το  Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και την Σχολική Εφορία Λευκωσίας, με πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και περισσότερα τμήματα.

Η έναρξη των δραστηριοτήτων θα είναι την 31η Οκτωβρίου 2022 και είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθούν την 23η Ιουνίου 2023 (συνολική διάρκεια 30 εκπαιδευτικές εβδομάδες, εξαιρουμένων διακοπών Χριστουγέννων και Πάσχα).

Όπως και κατά την περσινή αντίστοιχη διαδικασία, θα τηρηθεί αυστηρώς σειρά προτεραιότητας και οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται μόνο μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας https://noiazomainicosia.intellisoft.gr/ έως και την 9η Οκτωβρίου. Μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για εξόφληση του κόστους συμμετοχής μέσω
JCCSMART www.jccsmart.com. Η συμμετοχή στη/στις δραστηριότητα/ες δεν θα είναι εφικτή χωρίς την προσκόμιση απόδειξης πληρωμής στο πρώτο μάθημα. Το κόστος συμμετοχής ανά δραστηριότητα ανέρχεται για τους ενήλικες €100 και για ανήλικους €80 για ολόκληρή την περίοδο. Εξαιρείται η δραστηριότητα “Εισαγωγή και Πρακτική στη Ρομποτική”, όπου το κόστος για ανήλικους είναι €120.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν τόσο για το πρόγραμμα όσο και για την διαδικασία εγγραφής από την ιστοσελίδα του Δήμου Λευκωσίας και τα Facebook pages:  Δήμος Λευκωσίας και Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας Official ή να επικοινωνήσουν στο 22797870 καθημερινώς 08:00 -15:00 για καθοδήγηση αναφορικά με τη διαδικτυακή διαδικασία εγγραφής και πληρωμής.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας