Εργασίες υποδομών δικτύων στη συμβολή της Λεωφ. Στασίνου με Μπουμπουλίνας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2022 / Εργασίες υποδομών δικτύων στη συμβολή της Λεωφ. Στασίνου με Μπουμπουλίνας
Τετ, 05 Οκτ. 2022 10:10
Στο πλαίσιο της ανάπλασης του Εξωτερικού Περιμετρικού Τόξου Τάφρου - Φάσεις Α 2.1 & Α 2.3

O Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι το Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2022 από τις 6:00π.μ μέχρι τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 στις 5:00π.μ θα εκτελούνται εργασίες στον κόμβο της Λεωφόρου Στασίνου και της οδού Μπουμπουλίνας.

Πιο συγκεκριμένα, η οδός Μπουμπουλίνας θα είναι κλειστή το Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2022,  μεταξύ των ωρών 6:00π.μ και 9:00π.μ.

Ακολούθως με την ολοκλήρωση των εργασιών στην οδό Μπουμπουλίνας, θα κλείσει τμηματικά η  λεωφόρος Στασίνου (δυτικά του κόμβου) κατά το ήμισυ του πλάτους της, διατηρώντας καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών αμφίδρομη κίνηση οχημάτων.

Με την ολοκλήρωση των πιο πάνω εργασιών, το Σάββατο από τις 2:00μ.μ μέχρι την Δευτέρα στις 5:00π.μ. θα παραμείνει κλειστό τμήμα της Λεωφ. Στασίνου (ανατολικά του κόμβου), μεταξύ των οδών Μπουμπουλίνας και Ήρας. Βασική παράκαμψη της συγκεκριμένης κυκλοφοριακής ρύθμισης θα γίνεται διαμέσου των οδών Ηλέκτρας – Στασάνδρου – Μπουμπουλίνας.

Την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2022, θα εκτελούνται τμηματικά ασφαλτοστρώσεις σε όλα τα πιο πάνω τμήματα.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών ο δρόμος θα παραδοθεί πλήρως στην κυκλοφορία  και θα συνεχίσουν να εκτελούνται εργασίες στα πεζοδρόμια.

Οι οδηγοί και οι πεζοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες και τα σήματα τροχαίας.

Λυπούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία.

Το έργο δύναται να συγχρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Συνοχής της Ε.Ε και Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο της προγραμματικής περιόδου  2014-2020.