Κενή θέση ψυχολόγου για το έργο “Solidarity Network Nicosia In Action - NicInAct”

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2022 / Κενή θέση ψυχολόγου για το έργο “Solidarity Network Nicosia In Action - NicInAct”
Τρι, 08 Νοε. 2022 14:55
Το Ίδρυμα «Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας»  ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για πρόσληψη ενός (1) εργοδοτούμενου ορισμένου χρόνου για τη θέση “Ψυχολόγου - Συντονιστή Γραφείου Πληροφόρησης, Δικτύου εθελοντών και Ψυχολόγων” για περίοδο (17) μηνών, για κάλυψη αναγκών υλοποίησης του έργου «Solidarity Network Nicosia In Action - NicInAct».

Για την υποβολή της αίτησης τους οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν ειδικό έντυπο, στο οποίο να αναγράφεται ευκρινώς η θέση για την οποία γίνεται η αίτηση. Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν σε κλειστό φάκελο, στον οποίο να αναγράφεται «Αίτηση για τη θέση Ψυχολόγου», στο κιβώτιο προσφορών στο ισόγειο του Δημαρχείου Λευκωσίας, στην οδό Επτανήσου 11, 1016 Λευκωσία το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 14:00. Οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται με βιογραφικό σημείωμα μαζί με όλα τα αντίγραφα των πιστοποιητικών των ακαδημαϊκών και άλλων συναφών προσόντων που προνοούνται για την πιο πάνω θέση, περιλαμβανομένων βεβαιώσεων για υπηρεσία εκεί όπου απαιτείται πείρα. (Τα πρωτότυπα να παρουσιαστούν όταν ζητηθούν για έλεγχο). Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, η όποια αίτηση ενδέχεται να απορρίπτεται.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευθούν το ειδικό έντυπο αίτησης και τις σχετικές πληροφορίες από την ιστοσελίδα του Δήμου Λευκωσίας www.nicosia.org.cy Ενημέρωση / Κενές θέσεις εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες (όροι συλλογικής σύμβασης) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο Λευκωσίας, τηλ. 22797251, κατά τις εργάσιμες μέρες, μεταξύ των ωρών 8:00 - 14:00.
                      
Το έργο συγχρηματοδοτείται από τον Χρηματοδοτικό Μηχανισμό της Νορβηγίας (Norway Grants) (85%) και από την Κυπριακή Δημοκρατία (15%) στο πλαίσιο της προγραμματικής περιόδου 2014 - 2021.

Το έργο υλοποιείται από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας
Αίτηση για διορισμό στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας
Αίτηση για διορισμό στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας
(Click the icon to open the file)
Προκήρυξη ψυχολόγου
Προκήρυξη ψυχολόγου
(Click the icon to open the file)
Άλλες Ανακοινώσεις