Αντιπλημμυρικές εργασίες και αναβάθμιση του συστήματος ομβρίων στην οδό Ξάνθης Ξενιέρου στην εντός τ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2022 / Αντιπλημμυρικές εργασίες και αναβάθμιση του συστήματος ομβρίων στην οδό Ξάνθης Ξενιέρου στην εντός τ
Δευ, 14 Νοε. 2022 16:20
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι, στο πλαίσιο του έργου «Αντιπλημμυρικά Έργα σε οδούς της Παλιάς Λευκωσίας», από την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 θα αρχίσουν εργασίες για τοποθέτηση οχετού ομβρίων υδάτων και εγκατάσταση δικτύων Υπηρεσιών Κοινής Ωφελείας στην οδό Ξάνθης Ξενιέρου (τμήμα από την Αθηνών μέχρι την Ονησίλου). Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν 3 εβδομάδες.

Στο πλαίσιο των εργασιών, η οδός Ξάνθης Ξενιέρου θα είναι κλειστή για την οδική κυκλοφορία, για την πρώτη εβδομάδα εργασιών, από την συμβολή με την οδό Άρεως. Από τη δεύτερη εβδομάδα εργασιών θα δοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα της οδού από την οδό Άρεως μέχρι και την οδό Αθηνών και οι εργασίες θα περιοριστούν μόνο στο τμήμα μεταξύ των οδών Αθηνών μέχρι Ονησίλου. Οι διερχόμενοι οδηγοί που θα χρησιμοποιούσαν την πιο πάνω οδό με κατεύθυνση προς την οδό Αγίου Αντωνίου θα μπορούν να το κάνουν μέσω της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, αφού θα αντιστραφεί η μονοδρόμηση σε όλο το τμήμα μέχρι και την οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Β’.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γίνονται για την εξυπηρέτηση των κατοίκων, εργαζομένων και διερχομένων και παρακαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να ακολουθούν τις σημάνσεις σχετικά με τις παρακάμψεις.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Photo.jpg