Δήμος Λευκωσίας - Κατασκευαστικές εργασίες στην οδό Ισαακίου Κομνηνού στην εντός των τειχών πόλη

Κατασκευαστικές εργασίες στην οδό Ισαακίου Κομνηνού στην εντός των τειχών πόλη

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις (2022) / Κατασκευαστικές εργασίες στην οδό Ισαακίου Κομνηνού στην εντός των τειχών πόλη
Παρ, 18 Νοε. 2022 12:45
  • Ολιγόωρο κλείσιμο τμήματος της οδού Ισαακίου Κομνηνού, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 μεταξύ των ωρών 7:00π.μ - 11:00π.μ.
Στο πλαίσιο των κατασκευαστικές εργασιών για την κατασκευή της περίφραξης του Νέου Δημαρχείου στην οδό Ισαακίου Κομνηνού, σας πληροφορούμε ότι το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022, τμήμα της οδού Ισαακίου Κομνηνού θα παραμείνει κλειστό για περίοδο 4 ωρών, μεταξύ των ωρών 7.00π.μ. και 11.00π.μ.
 
Αυτή η κυκλοφοριακή ρύθμιση είναι αναγκαία για την εκτέλεση των εκσκαφών στο επίπεδο του δρόμου, δίπλα από το Αρχαιολογικό Πάρκο.
 
Με την ολοκλήρωση της εκτέλεσης της εργασίας αυτής, ο δρόμος θα παραδοθεί πλήρως στην κυκλοφορία. Οι υπόλοιπες εργασίες του έργου, που εκτελούνται στο επίπεδο του δρόμου, αναμένεται να ολοκληρωθούν σε 3 μήνες. 
 
Παρακαλούνται οι οδηγοί να χρησιμοποιούν την πλατεία Τηλλυρίας και την οδό Πατριάρχου Γρηγορίου για να μπορούν να κατευθυνθούν προς τον Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα ή  την οδό Τρικούπη  και την οδό Διονύσου, με κατεύθυνση δεξιά για το Δημοτικό Κέντρο Τεχνών (Παλιά Ηλεκτρική). Η οδός Διογένους θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τη συμβολή της με την οδό Πειραιώς. 
 
Οι οδηγοί και οι πεζοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες και τα σήματα τροχαίας.
 
Ο Δήμος προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος της περιοχής. Λυπούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία των δημοτών και των επισκεπτών στην περιοχή.