Δήμος Λευκωσίας - Ο Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ στο ΚΕΕΑΕΔ του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας

Ο Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ στο ΚΕΕΑΕΔ του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις (2022) / Ο Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ στο ΚΕΕΑΕΔ του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας
Παρ, 18 Νοε. 2022 14:30
Ο Δήμαρχος Λευκωσίας και Πρόεδρος του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, υποδέχθηκε το Γενικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων Κύπρου, κ. Μιχάλη Αντωνίου την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 στο ΚΕΕΑΕΔ «Κέντρο Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης για την Απασχόληση και την Επιχειρηματική δράση σε ευάλωτες ομάδες».
 
Η προϊστάμενη του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας, Ρούλα Γεωργοπούλου και οι λειτουργοί του προγράμματος ξενάγησαν τον κ. Αντωνίου στους χώρους του Κέντρου, όπου του έγινε μια σύντομη παρουσίαση της λειτουργίας, των προγραμμάτων και των δράσεων που υλοποιούνται ή προγραμματίζονται.
 
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε, οι δύο πλευρές αντάλλαξαν ιδέες και σκέψεις συνεργασίας, θέτοντας τις πρώτες βάσεις για σειρά από κοινού ενεργειών και δράσεων για την ενίσχυση της απασχόλησης και της επιχειρηματικής δράσης. Από την πλευρά του, ο κ. Αντωνίου εξήρε το έργο που επιτελείται από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας και διαβεβαίωσε πως τόσο ο ίδιος όσο και η Ομοσπονδία, θα συμβάλλουν εποικοδομητικά με όποιον τρόπο τους ζητηθεί.
 
Στο περιθώριο της συνάντησης, επισκέφθηκαν την έκθεση που φιλοξενείται στην κεντρική αίθουσα του κτηρίου και αποτελεί μέρος του WIP Brave New Humanity / Φεστιβάλ Τέχνης και Τεχνολογίας 2022, που συνδιοργανώνεται από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας και το CYENS Centre of Excellence.
 
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε. και από Εθνικούς Πόρους, υπό την Επενδυτική Προτεραιότητα 9β, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014 – 2020.
 
Δικαιούχος: Δήμος Λευκωσίας
Φορέας Υλοποίησης: Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας
 
Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας -ΚΕΕΑΕΔ
Website: https://www.nicosia.org.cy/el-GR/municipality/multifunctional-foundation/
 
Επικοινώνησε τώρα μαζί μας:
• Τηλέφωνα: 22797850 / 827
• E-mail: polidinamo@nicosiamunicipality.org.cy 
• Διεύθυνση: Τρικούπη 129, 1016, Λευκωσία

Photo.jpg
 
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας