Έναρξη για τα «Απογεύματα καριέρας» στο ΚΕΕΑΕΔ με το εργαστήριο «Βιογραφικό Σημείωμα και Συνοδευτική

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις (2022) / Έναρξη για τα «Απογεύματα καριέρας» στο ΚΕΕΑΕΔ με το εργαστήριο «Βιογραφικό Σημείωμα και Συνοδευτική
Παρ, 25 Νοε. 2022 14:10
Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, στο πλαίσιο του έργου «Κέντρο Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης για την Απασχόληση και την Επιχειρηματική δράση - ΚΕΕΑΕΔ», εγκαινιάζει τη δράση «Απογεύματα καριέρας» την Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022, στις 18:00 με το εργαστήριο «Βιογραφικό Σημείωμα και Συνοδευτική Επιστολή».
 
Το εργαστήριο εντάσσεται στην σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων υποστήριξης και κατάρτισης που παρουσιάζει το ΚΕΕΑΕΔ για την εξασφάλιση ίσων ευκαιριών για όλους στον τομέα της αγοράς εργασίας.
 
Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι να τονιστεί σημασίας της σωστής παρουσίασης του Βιογραφικού Σημειώματος και της συνοδευτικής Επιστολής στην ανάδειξη των δεξιοτήτων και κατορθωμάτων κάθε υποψηφίου στην αγορά εργασίας, που είναι σχετικά με τον ρόλο που διεκδικεί.
 
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν καλές πρακτικές για το βιογραφικό καθώς και λάθη που είναι καλά να αποφεύγονται, ενώ θα δοθεί έμφαση στη σύνταξη της  συνοδευτικής επιστολής, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια ευκαιρία συνέντευξης ή εργοδότησης.
 
Εισηγήτρια του εργαστηρίου είναι η κ. Γεωργία Ευαγγελάτου, Εργασιακός Σύμβουλος, απόφοιτη Ανθρωπιστικών Σπουδών στον τομέα της Εκπαίδευσης σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο καθώς και κάτοχος διπλώματος στην Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό. 
Το εργαστήριο είναι ΔΩΡΕΑΝ και απευθύνεται σε Ευάλωτες Ομάδες Πληθυσμού (Άνεργοι, Λήπτες προνοιακών επιδομάτων ΕΕΕ, Νέοι, Μονογονείς, Πρώην χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών, Μετανάστες και Υπήκοοι Τρίτων Χωρών, Άτομα ηλικίας 50+ ετών, Αναλφάβητοι, ΑμΕΑ), Δημότες Λευκωσίας
Για κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες, επικοινώνησε τώρα μαζί μας στο
Διεύθυνση: Τρικούπη 129, 1016, Λευκωσία

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε. και από Εθνικούς Πόρους, υπό την Επενδυτική Προτεραιότητα 9β, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014 – 2020.

Δικαιούχος: Δήμος Λευκωσίας
Φορέας Υλοποίησης: Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας
 
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας