Οι Εορταστικές Εκδηλώσεις στη Λευκωσία ξεκινούν!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2022 / Οι Εορταστικές Εκδηλώσεις στη Λευκωσία ξεκινούν!
Τρι, 29 Νοε. 2022 14:50
Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου - 2 Δεκεμβρίου 2022
 
Η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων ξεκινά.  Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Δήμος προετοιμάζεται πυρετωδώς, ώστε να οργανώσει και να προσφέρει σε όλους τους δημότες και επισκέπτες μια όμορφη εμπειρία, πλούσια σε δράσεις και εκδηλώσεις που θα γεμίσει την πρωτεύουσα με χρώματα και μουσικές. 
 
Ο Δήμος Λευκωσίας έχει κάνει το καλύτερο δυνατό για να προσφέρει στους δημότες και επισκέπτες της πόλης μια υψηλή ποιότητα στην εορταστική ατμόσφαιρα που αρμόζει στην εποχή.
 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές εκδηλώσεις, με συμμετοχή Φιλαρμονικών, Χορωδιών, Μαζορετών, μασκότ, ξυλοπόδαρων, μουσικών, μικρά παζαράκια, συναυλίες, παιδικά εργαστήρια, παιχνίδια και πολλά άλλα που ελπίζουμε θα προσφέρουν στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς σε όλους τους δημότες.
 
Η επίσημη έναρξη του εορταστικού προγράμματος θα δοθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, με μια μεγάλη γιορτή, η οποία θα ξεκινήσει στις 18:00 με την παρέλαση από τις μαζορέτες του Σώματος Κυπρίων Οδηγών και τη Συμφωνική Μπάντα Δήμου Στροβόλου - Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, του Άγιου Βασίλη από το Μουσείο Ιστορικής Μοτοσικλέτας και Μασκότ. Στην Πλατεία Ελευθερίας θα βρίσκονται οι Χορωδίες Χάρισμα, Αστρινίδειο Ωδείο και η παιδική Χορωδία του Δήμου, ενώ στον ίδιο χώρο επί της γέφυρας ξυλοπόδαροι και μασκότ θα δίνουν τον εορταστικό τόνο.
 
Στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Λευκωσίας, Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη και η βραδιά θα κορυφωθεί στις 19:00 με μεγάλη συναυλία του δημοφιλούς Κύπριου τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη με δωρεάν είσοδο για όλους.
 
Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε παρέα την πιο όμορφη εποχή του χρόνου!