«Απογεύματα καριέρας» στο ΚΕΕΑΕΔ με το εργαστήριο «Ενσυναίσθηση και Απασχόληση»

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2022 / «Απογεύματα καριέρας» στο ΚΕΕΑΕΔ με το εργαστήριο «Ενσυναίσθηση και Απασχόληση»
Τρι, 29 Νοε. 2022 15:20
Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, στο πλαίσιο του έργου «Κέντρο Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης για την Απασχόληση και την Επιχειρηματική δράση– ΚΕΕΑΕΔ», συνεχίζει τη δράση «Απογεύματα καριέρας» την Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022, στις 18:00 με το εργαστήριο «Ενσυναίσθηση και Απασχόληση».
 
Το εργαστήριο εντάσσεται στην σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων υποστήριξης και κατάρτισης που παρουσιάζει το ΚΕΕΑΕΔ για την εξασφάλιση ίσων ευκαιριών για όλους στον τομέα της αγοράς εργασίας.
 
Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι να ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει και να προαγάγει τρόπους αντιμετώπισης των επαγγελματικών δυσκολιών ή συγκρούσεων στον χώρο εργασίας μέσω της ενσυναίσθησης.
 
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αντιληφθούν την ικανότητα της ενσυναίσθησης στον τομέα της επαγγελματικής δραστηριότητας, να γνωρίσουν τρόπους προβολής της μέσω της επαγγελματικής συμπεριφοράς, καθώς και να διδαχθούν μεθοδολογία για την ανάπτυξή της.
 
Εισηγήτρια του εργαστηρίου είναι η κ. Κατερίνα Κονή, Υποψήφια Διδάκτωρ Κλινικής Ψυχολογίας, απόφοιτη Ψυχολογίας στο University of Reading στο Ηνωμένο Βασίλειο και κάτοχος μεταπτυχιακού στην Ψυχική Υγεία από το Kings College London. Έχει επιτελέσει μέλος της Κυπριακής Παιδοβουλής και είναι ιδιαίτερα δραστήρια στην προαγωγή των δικαιωμάτων του παιδιού και στην ανάπτυξη και εξέλιξη της ενσυναίσθησης σε παιδιά και ενήλικες. Το θέμα της διδακτορικής της έρευνας αφορά την «Ενσυναίσθηση, την εκτίμηση απειλής και την ικανοποίηση της σχέσης σε άτομα που βρίσκονται σε ερωτική σχέση».
 
Στο μεταξύ, υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες θέσεις για το εργαστήριο «Βιογραφικό Σημείωμα και Συνοδευτική Επιστολή», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022, στις 18:00.
 
Το εργαστήριο στοχεύει στο να τονιστεί σημασίας της σωστής παρουσίασης του Βιογραφικού Σημειώματος και της συνοδευτικής Επιστολής στην ανάδειξη των δεξιοτήτων και κατορθωμάτων κάθε υποψηφίου στην αγορά εργασίας, που είναι σχετικά με τον ρόλο που διεκδικεί.
 
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν καλές πρακτικές για το βιογραφικό καθώς και λάθη που είναι καλά να αποφεύγονται, ενώ θα δοθεί έμφαση στη σύνταξη της  συνοδευτικής επιστολής, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια ευκαιρία συνέντευξης ή εργοδότησης.
 
Εισηγήτρια του εργαστηρίου είναι η κ. Γεωργία Ευαγγελάτου, Εργασιακός Σύμβουλος, απόφοιτη Ανθρωπιστικών Σπουδών στον τομέα της Εκπαίδευσης σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο καθώς και κάτοχος διπλώματος στην Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό. 
Τα εργαστήριο είναι ΔΩΡΕΑΝ και απευθύνονται σε Ευάλωτες Ομάδες Πληθυσμού (Άνεργοι, Λήπτες προνοιακών επιδομάτων ΕΕΕ, Νέοι, Μονογονείς, Πρώην χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών, Μετανάστες και Υπήκοοι Τρίτων Χωρών, Άτομα ηλικίας 50+ ετών, Αναλφάβητοι, ΑμΕΑ), Δημότες Λευκωσίας
Για κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες, επικοινώνησε τώρα μαζί μας στο
  • Τηλέφωνα: 22797850 / 827
  • E-mail: polidinamo@nicosiamunicipality.org.cy
  • Διεύθυνση: Τρικούπη 129, 1016, Λευκωσία
  • Ή μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο.
Ή μπορείτε να ακολουθήσετε τους παρακάτω συνδέσμους.
https://www.facebook.com/events/702812034369552
και
https://www.facebook.com/events/5421136774665988
Εγγραφές στον παρακάτω σύνδεσμο
https://forms.gle/VLfm69xDzWrT55rr9
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε. και από Εθνικούς Πόρους, υπό την Επενδυτική Προτεραιότητα 9β, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014 - 2020.

Δικαιούχος: Δήμος Λευκωσίας
Φορέας Υλοποίησης: Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

Photo.jpg

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας