Χριστουγεννιάτικες Παρελάσεις στη Λεωφόρο Μακαρίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις (2022) / Χριστουγεννιάτικες Παρελάσεις στη Λεωφόρο Μακαρίου
Τετ, 30 Νοε. 2022 12:25
  • Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου και το Σαββατοκύριακο 10 – 11 Δεκεμβρίου
Ο Δήμος Λευκωσίας ενημερώνει το κοινό ότι την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 από τις 6:00 το απόγευμα και για μισή ώρα, η Λεωφόρος Μακαρίου, από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Ευαγόρου, θα παραμείνει κλειστή για όλα τα οχήματα, λόγω της χριστουγεννιάτικης παρέλασης με μαζορέτες του Σώματος Κυπρίων Οδηγών, τη Συμφωνική Μπάντα Δήμου Στροβόλου - Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, τον Άγιο Βασίλη με μοτοσυκλέτα από το Μουσείο Ιστορικής Μοτοσυκλέτας και Μασκότ για τη φωταγώγηση της πόλης.
 
Η παρέλαση θα καταλήξει στην Πλατεία Ελευθερίας όπου από τις 6:00μ.μ. θα είναι οι χορωδίες Χάρισμα, Αστρινίδειο Ωδείο, Παιδική Χορωδία του Δήμου, Ξυλοπόδαροι και Μασκότ. Στις 6:30μ.μ. θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από το Δήμαρχο Λευκωσίας Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη και στις 7:00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη.   
 
Επίσης, το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Δεκεμβρίου 2022, από τις 5:00μ.μ. μέχρι τις 8:00μ.μ. στη Λεωφόρο Μακαρίου θα πραγματοποιηθούν παρελάσεις μαζορέτων και φιλαρμονικής, με ξυλοπόδαρους και μασκότ και για το λόγο αυτό η Λεωφόρος, από τη συμβολή της με τη Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφ. Ευαγόρου, θα παραμείνει κλειστή. 
 
Σας περιμένουμε να περάσουμε όμορφες γιορτές στο κέντρο της πόλης μας.