Υπενθύμιση - Δεκέμβριος στο ΚΕΕΑΕΔ με «Απογεύματα καριέρας»

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις (2022) / Υπενθύμιση - Δεκέμβριος στο ΚΕΕΑΕΔ με «Απογεύματα καριέρας»
Πεμ, 01 Δεκ. 2022 11:15
Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, στο πλαίσιο του έργου «Κέντρο Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης για την Απασχόληση και την Επιχειρηματική δράση – ΚΕΕΑΕΔ» παρουσιάζει τη σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων υποστήριξης και κατάρτισης «Απογεύματα καριέρας» για την εξασφάλιση ίσων ευκαιριών για όλους στον τομέα της αγοράς εργασίας.
 
Τι πρέπει να περιλαμβάνει το βιογραφικό μου σημείωμα για να είναι ελκυστικό; Πώς μπορώ να αναδείξω τις επαγγελματικές μου δεξιότητες και να χτίσω την επαγγελματική μου ταυτότητα; Πώς θέτω τις προτεραιότητές μου και πώς χτίζω μια σωστή επαγγελματική συμπεριφορά;
 
Ειδικοί επιστήμονες και σύμβουλοι Επαγγελματικού Προσανατολισμού θα παρουσιάσουν πρακτικές και θα δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα των συμμετεχόντων για την βελτίωση των ατομικών δεξιοτήτων με στόχο να αποκτήσουν επιπλέον εφόδια για να διεκδικήσουν τις καλύτερες ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης.
 
Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν οι εξής δράσεις:
  1. Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου: Βιογραφικό Σημείωμα και Συνοδευτική Επιστολή  (Εισηγήτρια: κ. Γεωργία Ευαγγελάτου, Εργασιακός Σύμβουλος)
  2. Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου: Ενσυναίσθηση και Απασχόληση (Εισηγήτρια: κ. Κατερίνα Κονή, Υποψήφια Διδάκτωρ Κλινικής Ψυχολογίας)
  3. Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου: Κτίζω την επαγγελματική μου ταυτότητα (Εισηγήτρια: κ. Αντωνία Παπαντωνίου, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Ανάπτυξης 
Τα σεμινάρια είναι ΔΩΡΕΑΝ και απευθύνονται σε Ευάλωτες Ομάδες Πληθυσμού (Άνεργοι, Λήπτες προνοιακών επιδομάτων ΕΕΕ, Νέοι, Μονογονείς, Πρώην χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών, Μετανάστες και Υπήκοοι Τρίτων Χωρών, Άτομα ηλικίας 50+ ετών, Αναλφάβητοι, ΑμΕΑ), Δημότες Λευκωσίας
Για κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες, επικοινώνησε τώρα μαζί μας στο
Εγγραφές στον παρακάτω σύνδεσμο
https://forms.gle/VLfm69xDzWrT55rr9
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε. και από Εθνικούς Πόρους, υπό την Επενδυτική Προτεραιότητα 9β, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014 – 2020.

Δικαιούχος: Δήμος Λευκωσίας
Φορέας Υλοποίησης: Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας
 
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας