Συνεχίζονται τα «Απογεύματα καριέρας» στο ΚΕΕΑΕΔ με το εργαστήριο «Ενσυναίσθηση και Απασχόληση»

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2022 / Συνεχίζονται τα «Απογεύματα καριέρας» στο ΚΕΕΑΕΔ με το εργαστήριο «Ενσυναίσθηση και Απασχόληση»
Τετ, 07 Δεκ. 2022 15:25
Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, στο πλαίσιο του έργου «Κέντρο Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης για την Απασχόληση και την Επιχειρηματική δράση– ΚΕΕΑΕΔ», συνεχίζει τη δράση «Απογεύματα καριέρας» την Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022, στις 18:00 με το εργαστήριο «Ενσυναίσθηση και Απασχόληση».
 
Το εργαστήριο εντάσσεται στην σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων υποστήριξης και κατάρτισης που παρουσιάζει το ΚΕΕΑΕΔ για την εξασφάλιση ίσων ευκαιριών για όλους στον τομέα της αγοράς εργασίας.
 
Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι να ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει και να προαγάγει τρόπους αντιμετώπισης των επαγγελματικών δυσκολιών ή συγκρούσεων στον χώρο εργασίας μέσω της ενσυναίσθησης.
 
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αντιληφθούν την ικανότητα της ενσυναίσθησης στον τομέα της επαγγελματικής δραστηριότητας, να γνωρίσουν τρόπους προβολής της μέσω της επαγγελματικής συμπεριφοράς, καθώς και να διδαχθούν μεθοδολογία για την ανάπτυξή της.
 
Εισηγήτρια του εργαστηρίου είναι η κ. Κατερίνα Κονή, Υποψήφια Διδάκτωρ Κλινικής Ψυχολογίας, απόφοιτη Ψυχολογίας στο University of Reading στο Ηνωμένο Βασίλειο και κάτοχος μεταπτυχιακού στην Ψυχική Υγεία από το Kings College London. Έχει επιτελέσει μέλος της Κυπριακής Παιδοβουλής και είναι ιδιαίτερα δραστήρια στην προαγωγή των δικαιωμάτων του παιδιού και στην ανάπτυξη και εξέλιξη της ενσυναίσθησης σε παιδιά και ενήλικες. Το θέμα της διδακτορικής της έρευνας αφορά την «Ενσυναίσθηση, την εκτίμηση απειλής και την ικανοποίηση της σχέσης σε άτομα που βρίσκονται σε ερωτική σχέση».
Το εργαστήριο είναι ΔΩΡΕΑΝ και απευθύνεται σε Ευάλωτες Ομάδες Πληθυσμού (Άνεργοι, Λήπτες προνοιακών επιδομάτων ΕΕΕ, Νέοι, Μονογονείς, Πρώην χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών, Μετανάστες και Υπήκοοι Τρίτων Χωρών, Άτομα ηλικίας 50+ ετών, Αναλφάβητοι, ΑμΕΑ), Δημότες Λευκωσίας
Για κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες, επικοινώνησε τώρα μαζί μας στο
Εγγραφές στον παρακάτω σύνδεσμο
https://forms.gle/VLfm69xDzWrT55rr9
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε. και από Εθνικούς Πόρους, υπό την Επενδυτική Προτεραιότητα 9β, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014 – 2020.

Δικαιούχος: Δήμος Λευκωσίας
Φορέας Υλοποίησης: Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

Photo.jpg

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας