Δωρεά 10.000€ από την εταιρεία C. Savva & Associates Ltd για τα παιδιά του Πολυδύναμου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2022 / Δωρεά 10.000€ από την εταιρεία C. Savva & Associates Ltd για τα παιδιά του Πολυδύναμου
Τρι, 20 Δεκ. 2022 11:35
Μια πολύ σημαντική προσφορά αγάπης δέχθηκε το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, καθώς η εταιρεία C. Savva & Associates Ltd παρέδωσε επιταγή ύψους 10.000€ για την κάλυψη του κόστους συμμετοχής 10 - 11 παιδιών ιδιαίτερα ευάλωτων οικογενειών στο «Πολυπολιτισμικό  Κέντρο Φροντίδας Παιδιών Λευκωσίας», τα οποία θα λαμβάνουν υπηρεσίες εντελώς ΔΩΡΕΑΝ από το Κέντρο.
 
Ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας, κ. Charles Savva, παρέδωσε την επιταγή στον Δήμαρχο Λευκωσίας Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη, ενώ, παράλληλα, με την ευκαιρία, παρέδωσε αντίστοιχες χορηγίες σε τρεις ακόμα οργανισμούς και, συγκεκριμένα, το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού, τον Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών και το Σωματείο «Θησαυρός Αγάπης».
 
Υπενθυμίζεται πως το πρόγραμμα «Πολυπολιτισμικό Κέντρο Φροντίδας Παιδιών Λευκωσίας», έχει στόχο την παροχή ευκαιριών ποιοτικής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών ευάλωτων ομάδων, ηλικίας 5-12 ετών μετά τη λήξη του σχολικού προγράμματος, καθώς και κατά τη διάρκεια σχολικών διακοπών, καθώς και την αποδέσμευση των γονιών των παιδιών, κυρίως των μητέρων, που προέρχονται από όλες τις εθνικότητες, ώστε να έχουν πιο εύκολη πρόσβαση στην αγορά εργασίας.
 
Το πρόγραμμα είναι εγγεγραμμένο στις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας και λειτουργεί με βάση τον Περί Κέντρων Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών (ΚΠκΑΠ) Νόμο και Κανονισμούς.

Λειτουργεί με την οικονομική στήριξη του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας του Ιδρύματος Α.Γ. Λεβέντη και του Δήμου Λευκωσίας.

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας