Κενές Θέσεις για απασχόληση στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας (1)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2023 / Κενές Θέσεις για απασχόληση στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας (1)
Δευ, 16 Ιαν. 2023 15:05
Το Ίδρυμα «Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας» ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση δύο (2) θέσεων, ορισμένου χρόνου μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη του 2023 με δυνατότητα ανανέωσης για ακόμη δώδεκα (12) μήνες εφόσον υπάρχει η ανάγκη και οι απαραίτητες πιστώσεις για τη θέση “Συνοδού-Υπεύθυνου Ομάδας Κέντρου Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών”, πλήρους απασχόλησης για κάλυψη αναγκών που αφορούν στην υλοποίηση του έργου «Ουράνιο Τόξο».

Λειτουργία του Κέντρου Φροντίδας και Απασχόλησης Παιδιών «ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ» για την επέκταση των υπηρεσιών του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας προς βρέφη, νήπια και παιδιά στη νέα κοινωνική υποδομή που δημιουργείται για το σκοπό αυτό με συγχρηματοδότηση από το ΕΤΠΑ 2014-2020 σε κτίριο της οδού Ηρακλέους στην εντός των τειχών Λευκωσία.
Για την υποβολή της αίτησης τους οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας KPMG Vacancies on Behalf of Clients (https://bit.ly/35Mkx3g) μέσω της ιστοσελίδας της KPMG (www.kpmg.com.cy), η οποία θα περιλαμβάνει κατάλογο (checklist) απαραίτητων εγγράφων που πρέπει να επισυνάπτουν οι υποψήφιοι στην αίτηση τους. Σημειώνεται ότι θα πρέπει να συμπληρώσουν ξεχωριστή αίτηση για την κάθε θέση που τους ενδιαφέρει.

Όλες οι αιτήσεις πρέπει να συμπληρώνονται κατάλληλα και να περιέχονται σε αυτές με ακρίβεια, όλες οι απαιτούμενες βεβαιώσεις και πιστοποιητικά τεκμηρίωσης των ακαδημαϊκών και άλλων συναφών προσόντων, περιλαμβανομένων βεβαιώσεων για πείρα σχετική με τα καθήκοντα της θέσης.

Η τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων θα είναι η Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 23:59.
Όλες οι αιτήσεις θα θεωρηθούν ως άκρως εμπιστευτικές.
Μόνο οι υποψήφιοι που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα της θέσης θα ειδοποιηθούν
 
Τα έργα Συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε. και από Εθνικούς Πόρους, υπό την Επενδυτική Προτεραιότητα 9β, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014 - 2020.

Δικαιούχος: Δήμος Λευκωσίας Φορέας Υλοποίησης: Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

Photo.jpg

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο