Νέα «Απογεύματα καριέρας» στο ΚΕΕΑΕΔ του Πολυδύναμου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2023 / Νέα «Απογεύματα καριέρας» στο ΚΕΕΑΕΔ του Πολυδύναμου
Πεμ, 02 Φεβ. 2023 10:20
Εργαστήριο «Επιτυχημένες Συνεντεύξεις»
 
Τα «Απογεύματα καριέρας», η σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων υποστήριξης και κατάρτισης που παρουσίασε το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, στο πλαίσιο του έργου «Κέντρο Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης για την Απασχόληση και την Επιχειρηματική δράση – ΚΕΕΑΕΔ» για την εξασφάλιση ίσων ευκαιριών για όλους στον τομέα της αγοράς εργασίας επιστρέφουν!
 
Την Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023, στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί το εργαστήριο με τίτλο «Επιτυχημένες Συνεντεύξεις» με εισηγήτρια την κα Αίμη Μπάφα, Ειδική στον Τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού.
 
Οι δεξιότητες συνέντευξης είναι άμεσα συνδεδεμένες με την εργοδότηση σου.  Πρόκειται για μια σειρά δεξιοτήτων που μπορούν να αναδείξουν το χαρακτήρα σου, τις δυνατότητες σου και άλλες πτυχές του εαυτού σου.
 
Μέσα από αυτό το σεμινάριο θα έχεις την ευκαιρία να αναπτύξεις τεχνικές και ιδέες που θα μπορούσαν να αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας σου στο χώρο με τη βοήθεια επαγγελματία. 
 
Αν προετοιμάζεσαι για κάποια συνέντευξη ή θέλεις να βελτιώσεις το επαγγελματικό σου προτφόλιο, τότε αυτό το δωρεάν σεμινάριο θα μπορεί να σου δώσει τα κλειδιά για περάσεις στο επόμενο στάδιο για τη διεκδίκηση μιας θέσης εργασίας.
 
Λίγα λόγια για την εισηγήτρια
 
Η Αίμη Μπάφα είναι κάτοχος πτυχίου Κοινωνιολογίας από το Πανεπιστήμιο του Essex και MSc στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργανωτική Συμπεριφορά από το CIIM.
Από τον Οκτώβριο του 2012 εργάζεται στην Human Asset, αρχικά ως Recruiter και από το 2016 ως Manager of Recruitment and Advisory. Η Αίμη είναι υπεύθυνη για ένα καλά διαφοροποιημένο πελατολόγιο που παρέχει υπηρεσίες αναζήτησης και επιλογών υψηλής ποιότητας με παρουσία σε διάφορες χώρες, όπως η Κύπρος, η Ελλάδα, η Ρωσία, η Ρουμανία κ.λπ.
Η τεχνογνωσία της στον τομέα των προσλήψεων καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων, όπως Πωλήσεις και Μάρκετινγκ, Πληροφορική και Επικοινωνίες, Εμπόριο, Μηχανική, Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, Προμήθειες. Μέσω της καθημερινής της επαφής με επαγγελματίες, παρέχει καθοδήγηση και υποστήριξη στους ανθρώπους για το πώς μπορούν να εντοπίσουν και να βρουν τη σωστή θέση στον σωστό εργοδότη.
 
Τα σεμινάρια είναι ΔΩΡΕΑΝ και απευθύνονται σε Ευάλωτες Ομάδες Πληθυσμού (Άνεργοι, Λήπτες προνοιακών επιδομάτων ΕΕΕ, Νέοι, Μονογονείς, Πρώην χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών, Μετανάστες και Υπήκοοι Τρίτων Χωρών, Άτομα ηλικίας 50+ ετών, Αναλφάβητοι, ΑμεΑ), Δημότες Λευκωσίας
Για κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες, επικοινώνησε τώρα μαζί μας στο
Εγγραφές στον παρακάτω σύνδεσμο
https://forms.gle/VLfm69xDzWrT55rr9
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε., την Κυπριακή Δημοκρατία και το Δήμο Λευκωσίας, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Στρατηγικής για Ολοκληρωμένη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη του Δήμου Λευκωσίας και συγκεκριμένα των έργων που υλοποιούνται υπό την Επενδυτική Προτεραιότητα 9β.
 
Δικαιούχος: Δήμος Λευκωσίας
Φορέας Υλοποίησης: Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

Photo.jpg

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας