Συναυλία της Ελένης Βιτάλη και του Παναγιώτη Μάργαρη στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις (2023) / Συναυλία της Ελένης Βιτάλη και του Παναγιώτη Μάργαρη στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
Παρ, 31 Μαρ. 2023 10:00
Με τίτλο «Ρεσιτάλ» οι αγαπημένοι καλλιτέχνες Ελένη Βιτάλη και Παναγιώτης Μάργαρης δίνουν το δικό τους ρεσιτάλ στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, την Τετάρτη 5 Απριλίου, στις 20.30. Η συναυλία εντάσσεται στο Φεστιβάλ Λευκωσίας, το Φεστιβάλ που δεν τελειώνει.
 
Το «Ρεσιτάλ» είναι ένα μυσταγωγικό, γεμάτο πάθος ταξίδι, μουσικής και αισθήσεων. Δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες που, σε μια εποχή γεμάτη θόρυβο, με βαθιά ψυχή και συναίσθημα καταθέτουν τον  δικό  τους ψίθυρο.
 
Κουβαλούν το ιδιαίτερο αποτύπωμά τους στο ελληνικό τραγούδι. Η Ελένη Βιτάλη είναι μια φωνή, την οποία έχουν υμνήσει οι πάντες κι ο Παναγιώτης Μάργαρης είναι ένας δεξιοτέχνης της κιθάρας που η τέχνη του έχει χαρακτηριστεί ως «απαστράπτουσα». Οι δύο καλλιτέχνες συναντήθηκαν τυχαία κι αμέσως επικοινώνησαν μέσα από την τέχνη τους. Ξεκίνησαν από διαφορετικούς χώρους, αλλά η μαγική σπίθα που ενώνει το ταλέντο, τους έφερε κοντά. Μάλιστα, τα πρώτα ρεσιτάλ που πραγματοποίησαν έγιναν για τη δική τους ευχαρίστηση. Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου όμως, τα έκανε να γίνονται συχνότερα με αποτέλεσμα το περασμένο καλοκαίρι να πραγματοποιήσουν ρεσιτάλ σε πολλούς ιδιαίτερους χώρους σε όλη την Ελλάδα.
 
Στη συναυλία θα παρουσιάσουν τραγούδια από την πλούσια δισκογραφία τους, καθώς και τραγούδια που αγαπούν.
Εισιτήρια πωλούνται στο www.soldoutticketbox.com
 
Από τον Δήμο Λευκωσίας