Η Ακαδημία Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας Κύπρου (ΑΞΙΚ) του ΤΕΠΑΚ πρόσφερε γεύμα στα παιδιά

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις (2023) / Η Ακαδημία Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας Κύπρου (ΑΞΙΚ) του ΤΕΠΑΚ πρόσφερε γεύμα στα παιδιά
Παρ, 31 Μαρ. 2023 14:00
Η Ακαδημία Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας Κύπρου  (ΑΞΙΚ) του ΤΕΠΑΚ πρόσφερε γεύμα στα παιδιά και τα άτομα τρίτης ηλικίας του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας
 
Οι τελειόφοιτοι φοιτητές της Ακαδημίας Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας Κύπρου(ΑΞΙΚ) του ΤΕΠΑΚ, στο πλαίσιο του μαθήματος «Διοργάνωση Εκδηλώσεων» και της κοινωνικής προσφοράς προς τις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους, ετοίμασαν την Παρασκευή 31 μαρτίου 2023 γευστική ποικιλία εδεσμάτων, προσφέροντας ένα πλούσιο μπουφέ για τα παιδιά και τα άτομα τρίτης ηλικίας του Ιδρύματος.
 
Η προϊστάμενη του Ιδρύματος, κα Ρούλα Γεωργοπούλου, καθώς και οι Λειτουργοί Προγραμμάτων κυρίες Νικόλ Ταμανά και Χριστίνα Καραμανή υποδέχθηκαν τον Πρόεδρο του κλάδου, κύριο Αλέξη Σαβεριάδη και την Υπεύθυνη του κλάδου κυρία Χριστίνα Γεωργιάδου εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες τους για την πρωτοβουλία μιας τέτοιας προσφοράς.
 
Τόσο τα παιδιά όσο και τα άτομα τρίτης ηλικίας του Ιδρύματος απόλαυσαν τα εδέσματα με ιδιαίτερη ευχαρίστηση και ικανοποίηση. Τα παιδιά με τον δικό τους μοναδικό τρόπο ευχαρίστησαν τους εκπαιδευτές και τους φοιτητές προσφέροντας τους δωράκια που ετοίμασαν τα ίδια με τα χεράκια τους. Ενώ οι ηλικιωμένοι εξέφρασαν την βαθύτατη συγκίνηση τους για το αίσθημα εκτίμησης που εισέπραξαν μέσω της προσφοράς αυτής. 
 
Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στην Ακαδημία Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας Κύπρου  (ΑΞΙΚ) του ΤΕΠΑΚ, και ιδιαιτέρως στους εκπαιδευτές και φοιτητές του για τον προγραμματισμό και την υλοποίηση της διοργάνωσης.
 
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας