«UNDER THE STARS» - επιτυχής η 7η φιλανθρωπική διοργάνωση του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσί

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2023 / «UNDER THE STARS» - επιτυχής η 7η φιλανθρωπική διοργάνωση του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσί
Τετ, 14 Ιουν. 2023 08:30
Μουσική, χορό, καλή παρέα και πολλούς φίλους του Πολυδύναμου είχε το 7ο «UNDER THE STARS» που φιλοξένησε το «GARDEN Day & Night» στις 30 Μαΐου 2023 για την ενίσχυση των προγραμμάτων παιδιών και ηλικιωμένων του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας.
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής σκηνής της Κύπρου όπως Αρχηγοί Κομμάτων, Βουλευτές, Πρέσβεις Δημάρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και πλήθος Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, εκπροσώπων εταιριών, φίλων και υποστηρικτών του Πολυδύναμου Λευκωσίας.
 
Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν την βραδιά κάτω από τα άστρα του καλοκαιρινού κήπου του «Garden» σε ρυθμούς 80ς και 90ς από τον Dj Dino G και κυρίως με τη μοναδική φιλική συμμετοχή του Hovig.
 
Τα έσοδα της διοργάνωσης από την πώληση εισιτήριων ανήλθαν στις €4.830 και τα έξοδα στις €2.254. Τα καθαρά έσοδα ανήλθαν στις €2492,70. (Αρ. άδειας διενέργειας εράνου 15/2023). Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες σίτισης των παιδιών και ατόμων της τρίτης ηλικίας του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας.
 
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς και υποστηρικτές της βραδιάς, ξεκινώντας από τη διεύθυνση του Garden Day & Night, στον χορηγό επικοινωνίας Mix Fm και ιδιαίτερα στον κύριο Ντίνο Γεωργίου, γνωστό σε όλους, ως Dj Dino G, στον Όμιλο ΜΑΤΕΡΙΑ, στον κ. Μιχάλη Κλεάνθους, από την Pepper Sneeze Multimedia για το σχεδιασμό του προωθητικού υλικού της διοργάνωσης καθώς και τη Σταυρίνα Κούσπαρου και Luca Duranti.
 
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας