Το εργαστήριο βιογραφικού στο ΚΕΕΑΕΔ ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2023 / Το εργαστήριο βιογραφικού στο ΚΕΕΑΕΔ ολοκληρώθηκε με επιτυχία!
Δευ, 19 Ιουν. 2023 13:25
Το ΚΕΕΑΕΔ του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας φιλοξένησε την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 ένα εξαιρετικό εργαστήριο βιογραφικών, μια γεμάτη δύναμη εκδήλωση που σχεδιάστηκε για να εξοπλίσει τα άτομα με τις βασικές δεξιότητες που χρειάζονται για να ξεχωρίσουν στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά εργασίας. Το εργαστήριο υλοποιήθηκε μαζί με το Κέντρο Παραγωγικότητας που είναι ο αρμόδιος φορέας για τα βιογραφικά Europass. 
 
Το εργαστήριο ξεκίνησε με μια διαδραστική εισαγωγή, θέτοντας τις βάσεις για μια μέρα γεμάτη ανταλλαγή γνώσεων και προσωπική ανάπτυξη. Τους συμμετέχοντες καλωσόρισε η ομάδα του Κέντρου Παραγωγικότητας, όπου τόνισε τη σημασία ενός καλοδουλεμένου βιογραφικού στο σημερινό δυναμικό τοπίο της απασχόλησης.
 
Στη συνέχεια, το εργαστήριο εμβάθυνε στη λεπτομέρεια της συγγραφής βιογραφικών, με τη μορφή Europass. Από τη δομή και τη μορφοποίηση μέχρι την ανάδειξη βασικών επιτευγμάτων και δεξιοτήτων, κάθε πτυχή καλύφθηκε σχολαστικά. Η εκπαίδευση ανέδειξε πηγές πληροφόρησης και κατάρτισης που παρέχει η Ευρωπαϊκή Ένωση.
 
Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνθηκαν να δημιουργήσουν τα δικά τους βιογραφικά, σε πραγματικό χρόνο δίνοντάς τους τη δυνατότητα να λαμβάνουν εξατομικευμένη βοήθεια από τους ειδικούς.
 
Εκτός από τις τεχνικές σύνταξης βιογραφικών, οι συμμετέχοντες ανέπτυξαν και δεξιότητές για την εγγραφή συνοδευτικής επιστολής.
 
Όλοι έφυγαν με αυτοπεποίθηση και πλήρως κατατοπισμένοι για το τι χρειάζεται για να δημιουργηθεί ένα εξαιρετικό βιογραφικό. Είναι πλέον έτοιμοι να προχωρήσουν την αναζήτηση εργασίας στο επόμενο επίπεδο.
 
Είτε είστε πρόσφατα πτυχιούχος, είτε αναζητάτε εργασία μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα του Πολυδύναμου στο Facebook για τις επερχόμενες ευκαιρίες και εκδηλώσεις για θέματα απασχόλησης και επιχειρηματικής δράσης.
 
Για περισσότερες πληροοφορίες σχετικά με τη δράση του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 22797850 ή στο email: polidinamo@nicosiamunicipality.org.cy.  
 
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε., την Κυπριακή Δημοκρατία και το Δήμο Λευκωσίας, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Στρατηγικής για Ολοκληρωμένη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη του Δήμου Λευκωσίας και συγκεκριμένα των έργων που υλοποιούνται υπό την Επενδυτική Προτεραιότητα 9β.
 
Δικαιούχος: Δήμος Λευκωσίας
Φορέας Υλοποίησης: Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

Photo.jpg

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο