Εργασίες ανακατασκευής πεζοδρομίων στην οδό Αρσινόης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2023 / Εργασίες ανακατασκευής πεζοδρομίων στην οδό Αρσινόης
Δευ, 26 Ιουν. 2023 14:28
Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υποδομών της εντός των τοίχων πόλης, ο Δήμος Λευκωσίας θα προβεί στην επανακατασκευή πεζοδρομίων, την επιδιόρθωση επικίνδυνων κτιρίων και τον εξωραϊσμό προσόψεων στις κεντρικές οδούς που περιβάλλουν την οδό Λήδρας.
 
Οι εργασίες ήδη έχουν ξεκινήσει στην οδό Αρσινόης με τοπικές επιδιορθώσεις στα πεζοδρόμια. Ως εκ τούτου το κοινό πληροφορείται ότι η οδός Αρσινόης στην ενορία Ταπακ Χανε από τη συμβολή της με την οδό Περικλέους, μέχρι τη συμβολή της με την οδό Φωκίωνος θα παραμείνει κλειστή την Τρίτη 27 Ιουνίου μέχρι και την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023, από τις 6:00 μέχρι τις 4:00 το απόγευμα, για την ανακατασκευή πεζοδρομίων και στις δύο πλευρές του οδοστρώματος.
 
Στο τμήμα της οδού Αρσινόης από την οδό Πλουτάρχου μέχρι την οδό Περικλέους θα επιτρέπεται η παράλληλη διέλευση κυκλοφορίας μόνο για σκοπούς εξυπηρέτησης του χώρου στάθμευσης στην οδό Πλουτάρχου.
 
Οι οδηγοί καλούνται να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας που θα τοποθετηθούν για το σκοπό αυτό.  
 
Ο Δήμος προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος των περιοχών. Λυπούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία των δημοτών και των επισκεπτών στην περιοχή.