Διευκολύνσεις σε κατόχους κάρτας στο πλαίσιο των εργασιών των οδών Αγίας Ελένης και Άννης Κομνηνής

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2023 / Διευκολύνσεις σε κατόχους κάρτας στο πλαίσιο των εργασιών των οδών Αγίας Ελένης και Άννης Κομνηνής
Δευ, 03 Ιουλ. 2023 10:00
Στο πλαίσιο του Έργου «Κατάλληλη Κατασκευή Διαφόρων Οδών στη Λευκωσία» - Συμβόλαιο 21 στην ενορία Τρυπιώτη
 
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες του Έργου «Κατάλληλη Κατασκευή Διαφόρων Οδών στη Λευκωσία - Συμβόλαιο 21, Τρυπιώτης - Κέντρο πόλης», το οποίο αφορά στην ανάπλαση τμημάτων των οδών Αγίας Ελένης, Μπουμπουλίνας, Ήρας, Άννης Κομνηνής, Κρήτης και Ανδροκλέους και των οδών Ηλέκτρας, Μέδοντος, Αλκαίου και Θεοκρίτου, οι οποίες βρίσκονται μεταξύ της Λεωφόρου Στασίνου και της οδού Στασάνδρου. 
 
Το Έργο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις κάτωθι εργασίες:
 
- Αντιπλημμυρικές εργασίες με την κατασκευή συστήματος οχετών ομβρίων υδάτων.
- Κατασκευή ολοκληρωμένου δικτύου πεζοδρομίων.
- Ανακατασκευή οδοστρώματος.
- Διαμόρφωση νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και βελτίωση οδικής σήμανσης.
- Διαμόρφωση παρόδιων θέσεων στάθμευσης
- Αναβάθμιση των υποδομών των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας.
 
Στο πλαίσιο της διεξαγωγής των εργασιών και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων των περιοχών αυτών, η στάθμευση στον δημοτικό χώρο στάθμευσης Νταβίλα,  θα επιτρέπεται, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τις 7 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα και μέχρι τη Δευτέρα 31η Ιουλίου 2023, μόνο σε κατόχους μηνιαίας κάρτας και σε περιπτώσεις αναγκών που προκύπτουν από τον επηρεασμό των έργων του Άρθρου 17 των οδών Αγίας Ελένης και Άννης Κομνηνής.
 
Ο Δήμος κατανοεί τη δυσκολία και ταλαιπωρία που θα προκληθεί και προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος των περιοχών. Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατό λιγότερη αναστάτωση των δημοτών και επισκεπτών της περιοχής. Καλεί επίσης, τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας.
 
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Photo.jpg