Εργασίες για κατασκευή συστήματος αποχέτευσης ομβρίων υδάτων και ασφαλτόστρωση οδού Κολοκοτρώνη στον

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2023 / Εργασίες για κατασκευή συστήματος αποχέτευσης ομβρίων υδάτων και ασφαλτόστρωση οδού Κολοκοτρώνη στον
Παρ, 01 Σεπ. 2023 11:20
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι, στο πλαίσιο του έργου «Αντιπλημμυρικά Έργα στην πόλη της Λευκωσίας», την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023 θα ξεκινήσουν εργασίες κατασκευής νέου συστήματος ομβρίων υδάτων, αφαίρεση υφιστάμενης στρώσης κυκλοφορίας ασφάλτου και επανατοποθέτηση καθώς και επιδιορθώσεις πεζοδρομίων στην οδό Κολοκοτρώνη στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα.
 
Η οδός Κολοκοτρώνη θα παραμείνει κλειστή για την τροχαία κυκλοφορία για περίοδο 5 εβδομάδων περίπου.
 
Θα γίνουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εξυπηρέτηση των κατοίκων, εργαζομένων και διερχομένων και παρακαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να ακολουθούν τις σημάνσεις σχετικά με τις παρακάμψεις.
 
Ο Δήμος κατανοεί τη δυσκολία και ταλαιπωρία που θα προκληθεί και προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος των περιοχών. Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατό λιγότερη αναστάτωση των δημοτών και επισκεπτών της περιοχής. Καλεί επίσης, τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Photo.jpg