«Κυκλική Οικονομία» στο ΚΕΕΑΕΔ του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / Ανακοινώσεις / Ανακοινώσεις 2023 / «Κυκλική Οικονομία» στο ΚΕΕΑΕΔ του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας
Πεμ, 07 Σεπ. 2023 09:00
Ηγετικές ικανότητες στο χώρο εργασίας
 
Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας και ο Κερδοσκοπικός Οργανισμός Kykloikodromio διοργανώνουν νέο απογεύματα Καριέρας, με θέμα την «Κυκλική Οικονομία». Το εργαστήρι διοργανώνεται στο πλαίσιο του Έργου Κέντρο Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης για την Απασχόληση και την Επιχειρηματική δράση ΚΕΕΑΕΔ.  
 
Η κυκλική οικονομία είναι ένα οικονομικό μοντέλο που στοχεύει στη μείωση της απόρριψης και της ανεξέλεγκτης κατανάλωσης πόρων. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου θα παρουσιασθούν οι βασικές αρχές της κυκλικής οικονομίας. Αρκετές νεοσύστατες επιχειρήσεις και νέοι επιχειρηματίες που φέρνουν στην αγορά φρέσκες ιδέες δεν διαθέτουν εξειδίκευση σε κυκλικά επιχειρηματικά μοντέλα και δεν μπορούν να επωφεληθούν από βιώσιμες ευκαιρίες της αγοράς.
 
Το εργαστήριο προτίθεται να αντιμετωπίσει αυτήν την πρόκληση και στοχεύει στην παροχή εκπαιδευτικού υλικού για βιώσιμα και κυκλικά επιχειρηματικά μοντέλα. Με αυξημένη τεχνογνωσία στην Κυκλική Οικονομία, οι νεοφυείς και νεοσύστατες επιχειρήσεις μπορούν να αξιολογήσουν και να βελτιώσουν τις περιβαλλοντικές, κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις των επιχειρηματικών τους ιδεών από την αρχή.
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023, στις 18:00 στο ΚΕΕΑΔ, οδός Τρικούπη 131, 1016 Λευκωσία.
 
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και τα άτομα μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους πιο κάτω:  https://forms.gle/4p6tByeHAGGUHnQ68
 
Στοιχεία επικοινωνίας και εγγραφών: 22797828/850
polidinamo@nicosiamunicipality.org.cy 
 
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε., την Κυπριακή Δημοκρατία και το Δήμο Λευκωσίας, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Στρατηγικής για Ολοκληρωμένη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη του Δήμου Λευκωσίας και συγκεκριμένα των έργων που υλοποιούνται υπό την Επενδυτική Προτεραιότητα 9β «Προώθηση της Κοινωνικής ένταξης και Καταπολέμησης της Φτώχειας και Οποιωνδήποτε Διακρίσεων μέσω της Παροχής Στήριξης για Φυσική, Οικονομική και Κοινωνική Αναζωογόνηση Κοινοτήτων εντός Αστικών Περιοχών». 
 
Δικαιούχος: Δήμος Λευκωσίας
Φορέας Υλοποίησης: Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας
 
Photo.jpg

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας